Έμοιασε στους διάσημους γονείς του και είναι το ωραιότερο μωρό που έχετε δει

Έμοιασε στους διάσημους γονείς του και είναι το ωραιότερο μωρό που έχετε δει

Αυτό το παιδί θα κάψει καρδιές!

rs 600x600-141225131647-600-Josh-Duhamel-Christmas-Twitter-JR-122514

Πήρε τα ανοιχτά χρώματα της μαμάς Fergie και τη γοητεία του μπαμπά Josh Duhamel. O γιος του διάσημου και ερωτευμένου ζεύγους είναι τόσο γλυκός που οι λέξεις για να τον περιγράψουμε δεν φτάνουν.

Η περήφανη μαμά δημοσίευσε την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα στον λογαριασμό της στο Twitter στην οποία απεικονίζεται μονάχα ο μικρός και φυσικά η φωτογραφία που εύχονταν χαρούμενες γιορτές πήρε χιλιάδες likes με τα αμερικανικά media να μιλούν για ακόμη μια φορά για το ωραιότερο μωρό του Hollywood.

Ο κατάξανθος Axl φοράει στέκα με κέρατα ταράνδου, μπλε καρό πουκαμισάκι ενώ με τα μεγάλα μπλε μάτια του κλέβουν τα βλέμματα μας.


Το ζευγάρι μετά από πέντε χρόνια γάμου και παρά τις αποκαλύψεις για μια μίνι απιστία του Duhamel πριν δύο χρόνια δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένο και να σκέφτεται και δεύτερο απόγονο. Όπως έχουν αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τους το μυστικό της σχέσης τους είναι να μην μένουν ποτέ χωριστά περισσότερο από δύο εβδομάδες. Προς το παρών εμείς χαζεύουμε το μωρό τους και ανυπομονούμε και για το δεύτερο!

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημα αφεντικά...βγαλμένα από την κόλαση! Οι χειρότεροι εργοδότες στο Hollywood