Η γρουσουζιά σε όλο της το μεγαλείο: Διάσημη ηθοποιός πέρασε «μαύρα» Χριστούγεννα

Ερμιόνη Σαρρή
Η γρουσουζιά σε όλο της το μεγαλείο: Διάσημη ηθοποιός πέρασε «μαύρα» Χριστούγεννα

Τι τα ήθελε τα εξωτικά μέρη και αυτή...

Οι celebrities αγαπούν τα εξωτικά μέρη και μας το έχουν δείξει επανειλημμένα. Ειδικά όταν το τσουχτερό κρύο κάνει την εμφάνισή του, αυτοί παίρνουν τη βαλίτσα τους και τραβάνε σε (άλλη)... παραλία. Ο ήλιος και η ξεκούραση τους λείπει – τι τραβάνε και αυτοί- και για αυτό δε χάνουν ούτε μία ευκαιρία.


Η κούραση είχε χτυπήσει κόκκινο στην περίπτωση της Lindsay Lohan και η ηθοποιός δεν έβλεπε την ώρα και τη στιγμή που θα πατούσε το πόδι της στη Γαλλική Πολυνησία. Μετρούσε αντίστροφα για το διάλειμμά της αυτό από τα συνεχόμενα γυρίσματα, αλλά από ότι φαίνεται το κακό το μάτι δεν την άφησε να... χαρεί. Δεν πρόλαβε να ευχαριστηθεί τις βόλτες τις με το jet ski και να πάρει λίγο σοκολατένιο χρώμα και έπεσε στο... κρεβάτι. Chikungunya λέγεται η αιτία. Από ότι φαίνεται το κορίτσι είναι γλυκοαίματο και τα κουνούπια έπεσαν καταπάνω της. Δυστυχώς φαρμακευτική αγωγή για τη συγκεκριμένη νόσο δεν υπάρχει και απλά πρέπει να αντιμετωπίσεις τα συμπτώματα με υπομονή. Πυρετός, πονοκέφαλος, πόνος στα κόκαλα και φαγούρα σε όλο της το σώμα και ταυτόχρονα να βλέπει τον ήλιο έξω να καίει. Τι ατυχία βρε κορίτσι μου.

Μπορεί κατά καιρό να την έχουμε κατηγορήσει για πολλά και διάφορα (εντάξει δεν είναι και το πιο ήσυχο κορίτσι της showbiz), αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση τη νιώθουμε. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Ανέβασε και άλλη φωτογραφία στα social media σημειώνοντας πως δε θα αφήσει τα κουνούπια να της καταστρέψουν τις διακοπές. Δεν έκανε άλλωστε τσάμπα τόσα χιλιόμετρα για να μείνει κλεισμένη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Διαβάστε ακόμα:

Το πιο διάσημο, σέξι και αγαπημένο ζευγάρι.... παντρεύεται: Δείτε τους

Οικογενειακό δράμα ενόψει εορτών: Διάσημο ζευγάρι χωρίζει και είναι στα μαχαίρια

Ένας διάσημος γάμος μπαμ και κάτω: Δείτε πώς αντέδρασε ο πρώην αρραβωνιαστικός της