Adele: Πόσο ακόμα θα μας μπερδέψει με τον «χωρισμό» της;

Adele: Πόσο ακόμα θα μας μπερδέψει με τον «χωρισμό» της;

Τι έγινε στην τελευταία εμφάνισή της;

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα των διεθνών μέσων έκαναν λόγο για ενδεχόμενο χωρισμό της Adele με τον σύντροφό της, Simon Konecki, και μάλιστα ανέφεραν πως δεν αποτελεί νέο, αφού το ζευγάρι υποτίθεται πως δεν μένει κάτω από την ίδια στέγη εδώ και τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε τη φημολογία αυτή. Αντιθέτως, η 26χρονη καλλιτέχνης πρόσφατα διέψευσε τις εν λόγω φήμες, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.


Και ενώ θα πιστεύαμε πως είναι όλα εντάξει μεταξύ τους, εφόσον το διευκρίνισε η ίδια, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, αναζωπύρωσε τις φήμες αυτές. Ο λόγος; Η διάσημη τραγουδίστρια, βρέθηκε εκεί μαζί με τον δύο ετών γιο της, Angelo, ωστόσο δεν συνοδευόταν από τον 40χρονο σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.


Από την άλλη, στο χέρι της φάνηκε ξεκάθαρα η βέρα της, βάζοντάς μας σε ακόμα περισσότερες σκέψεις, αφού το λογικό συμπέρασμα θα ήταν πως αν είχαν ήδη χωρίσει, δεν θα την φορούσε -όπως κάνει κάθε άνθρωπος όταν χωρίζει άλλωστε-. Και δεν είναι μόνο η κοινή αυτή λογική που μας έκανε να προβληματιστούμε, αλλά επιπλέον, σε μια από τις προηγούμενες από αυτήν εμφανίσεις της, δεν φορούσε τη βέρα στο χέρι της. Μάλλον, η αγαπητή Adele έχει βάλει σκοπό να μας μπερδέψει για τα καλά. Πάντως ας αποφασίσει ποια τακτική θα ακολουθήσει γιατί μας κούρασε!

Διαβάστε ακόμη:

Eίναι η Kate Middleton η πιο... τεμπέλα της βασιλικής οικογένειας;

H Kim και η... άλλη: Δείτε τη σταρ αγνώριστη σε νέο της εξώφυλλο!