Τα πάχη της τα κάλλη της: Η superstar σνομπάρει τις δίαιτες κι εμείς την παραδεχόμαστε

Γωγώ Φούντα
Τα πάχη της τα κάλλη της: Η superstar σνομπάρει τις δίαιτες κι εμείς την παραδεχόμαστε

Είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται

Η αλήθεια είναι ότι όταν ένας άνθρωπος έχει πολύ έντονη προσωπικότητα και ταπεραμέντο, το θέμα της εμφάνισης αποκτά αυτομάτως δευτερεύουσα σημασία, πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood, η οποία εκτός όλων των άλλων είναι και ωραία τύπισσα.

Μιλάμε φυσικά για την Kate Winslet, η οποία καταφέρνει πάντα να κάνει τη διαφορά, και να είναι ανατρεπτική και ξεχωριστή! Εκτός του ότι δίνει την εντύπωση της γυναίκας πλανεύτρας που μαγεύει τα αρσενικά, αρνείται κατηγορηματικά να κάνει δίαιτα και γυμναστική γιατί όπως έχει δηλώσει, δεν της αρέσει.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τη συνέλαβε σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας να απολαμβάνει τις βουτιές της, φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, και επιδεικνύοντας τις πλούσιες καμπύλες της στο μεγαλείο τους! Όχι ότι υπήρξε ποτέ αρκετά αδύνατη, αλλά μας φαίνεται σαν να έφαγε λίγο παραπάνω στις γιορτές μιας και η σιλουέτα της, έδειχνε πολύ πιο γεμάτη.

Υπάρχει βέβαια και η θεωρία που λέει, ότι απλά περνάει πολύ καλά στο γάμο της με τον Ned Rocknroll κάτι για το οποίο λίγο πολύ ήμασταν σίγουροι! Αυτά έχεις όταν είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Γεια σου Kate με τα ωραία σου!

Διαβάστε ακόμη:

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια χωρισμού! Ποιοι είναι;

Μας έχουν τρελάνει! Το πιο αναποφάσιστο ζευγάρι της showbiz είναι ξανά μαζί

Χαμός: Η νέα φωτογραφία της Beyoncé έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο! Γιατί όμως;