Τελικά είναι ή δεν είναι; Νέα εμφάνιση της Beyoncé πυροδοτεί τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ερμιόνη Σαρρή
Τελικά είναι ή δεν είναι; Νέα εμφάνιση της Beyoncé πυροδοτεί τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Οι φωτογραφίες που μας προβλημάτισαν ακόμη περισσότερο 

Μας άναψε φωτιές. Ανέβασε μία φωτογραφία στα social media κάνοντας αμμόλουτρο και «έσπασε» το ίντερνετ. Όλοι έπεσαν πάνω της και οι φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης της έπεσαν βροχή. Και αυτή απλά... σιωπή.

Και αφού μας άφησε μία ολόκληρη μέρα να «καθόμαστε» πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, η Beyoncé έκανε και πάλι την εμφάνισή της. Πήρε αγκαζέ το σύζυγό της Jay Z και πήγαν μαζί στο γήπεδο. Το κορίτσι αγαπάει το μπάσκετ και το έχει αποδείξει άπειρες φορές. Δε γνωρίζει όμως μόνο τα παιχνίδια του γηπέδου, αλλά και αυτά της δημοσιότητας. Έπαιξε πολύ καλά με τους φωτογράφους και φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης και πάλι.

Επέλεξε ένα total black look και μόλις είδε τους παπαράτσι έκλεισε το... παλτό της. Τι ήθελε να κρύψει; Εσείς πείτε μας. Όσο και αν προσπάθησαν να φωτογραφίσουν το πολυσυζητημένο αυτό σημείο του κορμιού τους, η προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη... αποτυχία.

Μπορεί η κολλητή της Michelle Williams να αποκάλυψε πως όλα όσα λέγονται είναι απλά... φήμες, η τραγουδίστρια όμως όλο και βάζει λάδι στη φωτιά. Και γιατί άλλωστε να την καρφώσει; Οι φίλοι είναι για να μας προστατεύουν. Η Blue Ivy είναι τριών ετών και ένα αδερφάκι κρίνεται απαραίτητο.

Πάντως σε περίπτωση που είναι έγκυος και θέλει για τους δικούς της λόγους να κρατήσει το μυστικό αυτό για λίγο ακόμη, θα την παρακαλούσαμε να μην κάθεται... σταυροπόδι. Την είδαμε και αγχωθήκαμε!

Δείτε την τελευταία της εμφάνιση στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Είναι όντως η Halle Berry; Εμφανίστηκε δίχως ίχνος μακιγιάζ και απορήσαμε

Τα πάχη της τα κάλλη της: Η superstar σνομπάρει τις δίαιτες κι εμείς την παραδεχόμαστε