H συμφιλίωση της χρονιάς: Carters και Wests πήραν το δείπνο… της ειρήνης!

H συμφιλίωση της χρονιάς: Carters και Wests πήραν το δείπνο… της ειρήνης!

Mια μεγάλη φιλία αναγεννήθηκε… από τις στάχτες της! 

Και ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει την μεγαλύτερη απουσία από το γάμο των Κim Kardashian και Kanye West πέρσι στην Ιταλία, που δεν ήταν άλλη από αυτή της οικογένειας Carter. Βeyonce και JayZ δεν φάνηκαν να συγκινούνται ιδιαιτέρως με το γεγονός, και δεν μπήκαν ποτέ στη διαδικασία να τιμήσουν το celebrity ζευγάρι τη μέρα του γάμου του, παρά το γεγονός πως οι δύο διάσημοι ράπερ ήταν κάτι παραπάνω από καλοί φίλοι.

Και παρότι η συμπεριφορά τους αυτή πίκρανε πολύ το τότε νιόπαντρο ζευγάρι, σε σημείο μάλιστα να έχουν διακόψει κάθε επαφή, όπως όλα δείχνουν τελικά, ο χρόνος αμβλύνει τις εντάσεις και τις διαφορές και κάποια μέρα επέρχεται η... συμφιλίωση. Έτσι, ένα χρόνο περίπου αργότερα, ήρθε η ώρα για τα δύο ζευγάρια να βάλουν στην άκρη τις διαφορές και τις πικρίες τους και να κάνουν και πάλι μια νέα αρχή ως φίλοι.

Kanye West και Kim Kardashian τη βραδιά της εξόδου

24C92E2100000578-0-image-a-19 1421513561051


Για να επισφραγίσουν την... επανένωση αυτή, οι τέσσερις τους βγήκαν για δείπνο το βράδυ της Παρασκευής στο Los Angeles. Φυσικά, κανείς δεν ξέρει αν έχουν βρεθεί και πάλι ινκόγκνιτο μέχρι τώρα, όμως αυτή ήταν σίγουρα η πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανε ύστερα από την παρεξήγηση αυτή, το celebrity... παρεάκι. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε κατά πόσο οι δύο διάσημες σταρ συμπαθιούνται πραγματικά ή απλά... υποχωρούν, λόγω της φιλίας που υπάρχει μεταξύ των συζύγων τους.

Ο JayZ κατά την αποχώρησή του

24C9296900000578-0-image-a-23 1421513736532


Ας μην ξεχνάμε, πως κατά την περίοδο του δημοφιλούς γάμου, πολλές φήμες ακούγονταν για τους λόγους της απουσίας του καλεσμένου ζευγαριού, που σίγουρα δεν θα άρεσαν και πολύ στην Kim. Άλλοι έκαναν λόγο για την αντιπάθεια που έτρεφε η Bey για την ριάλιτι περσόνα, ενώ κάποια άλλη εκδοχή την ήθελε ανένδοτη να συμμετέχει στο μιντιακό... τσίρκο που συνοδεύει πάντα τους Wests. Όποια κι αν είναι η αλήθεια, μάλλον Kanye και Kim έβαλαν... πολύ νερό στο κρασί τους!

Η Beyonce στο δρόμο του γυρισμού

24C92B6A00000578-0-image-a-24 1421513741330

Διαβάστε ακόμη:

Koρίτσια τρέξτε! Το πιο σέξι αγόρι του Hollywood είναι και πάλι single

Όταν το παρελθόν συναντάει το παρόν! Διάσημοι που είναι ολόιδιοι με τα... παιδιά τους