Μα γιατί καλή μου; H Sofia Vergara πραγματοποιεί ένα της όνειρο και προκαλεί αντιδράσεις

Ερμιόνη Σαρρή
Μα γιατί καλή μου; H Sofia Vergara πραγματοποιεί ένα της όνειρο και προκαλεί αντιδράσεις

Για να δούμε η μαμά Manganiello τι θα πει με την απόφαση αυτή;

Δεν πάει πολύ καιρός που το μυστικό τους αποκαλύφθηκε και το δαχτυλίδι των αρραβώνων έλαμψε στα χέρια της. Ούτε στην παραλία δεν το έβγαλε το κορίτσι, αφού ο Joe Manganiello την έχει κάνει να πετάει στα σύννεφα και να μην μπορεί να κρύψει πως... λιώνει για αυτόν.

Και αφού η Sofia Vergara πήρε την έγκριση της πεθερούλας της- μεγάλο deal για κάθε νύφη- και έστειλε το τελεσίγραφό της στον αγαπημένο της(να μην τολμήσει να την κερατώσει), είναι έτοιμη να αποκτήσει... παιδάκι. Το περιοδικό «Ιn Touch» αποκάλυψε το καλά κρυμμένο μυστικό του ζευγαριού, που θα καταλήγαμε να τους βλέπουμε με καροτσάκι να βολτάρουν σε κανένα πάρκο και θα σκίζαμε τα πτυχία μας- που λέει ο λόγος-. Φυσικά και θα μας ξέφευγαν, αφού δε θα βλέπαμε ποτέ την κοιλίτσα της Sofia να φουσκώνει.

article-2700621-1FD9057B00000578-73 634x874

Σας μπερδέψαμε λίγο, αλλά δώστε μας μερικά λεπτά να σας εξηγήσουμε τι συμβαίνει. Θα σας γυρίσουμε λίγο πίσω στο χρόνο και θα σας θυμίσουμε τη δήλωση της, πως πρόσεχε τη διατροφή της γιατί πάγωνε... ωράρια. Τα χρόνια πέρασαν μαζί και οι σύντροφοι. Ο τυχερός, λοιπόν, για τον οποίον θα βγουν από την κατάψυξη είναι ο Joe.

article-2723594-207E905E00000578-300 634x809

Joe και Sofia θα γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας, κάτι που η λατίνα το έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια. Και εδώ θα σε ρωτήσουμε, αφού βρε κορίτσι μου έχεις γεννήσει ήδη ένα παιδί, γιατί δεν κάνεις και ένα δεύτερο να χαρείς και την εγκυμοσύνη; Ελπίζουμε να μη σκέφτεσαι το σώμα σου- τα κλασσικά μήπως χαλάσει το σώμα και τέτοια κουραφέξαλα- και να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για την απόφαση αυτή. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η καλύτερη για μια γυναίκα και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι... θείο δώρο.

images

Και επειδή, όπως είπαμε και παραπάνω δε θα σε απολαύσουμε εγκυμονούσα, περιμένουμε την πρώτη φωτογραφία του μωρού πώς και πώς.

Διαβάστε ακόμα:

Το post της Beckham στο Twitter που έκλεισε στόματα: Δείτε πόσο ακομπλεξάριστη είναι!

Λίγο ύφασμα παραπάνω δε θα έβλαπτε: Η τηλεπερσόνα προκαλεί με το κακόγουστο φόρεμά της

Τέρμα τα ψέματα: Το μυστικό της Charlize Theron μόλις αποκαλύφθηκε!