Υστερία, εμμονές και χαμηλή αυτοεκτίμηση: Τι έχει πάθει η Gwyneth Paltrow;

Υστερία, εμμονές και χαμηλή αυτοεκτίμηση: Τι έχει πάθει η Gwyneth Paltrow;

Η Paltrow περνά τον δικό της Γολγοθά

Μέχρι σήμερα όλοι πιστεύαμε πως η Gwyneth Paltrow είναι μία από τις πιο 'δυνατές' και ανεξάρτητες stars του Hollywood. Βλέπετε βγάζει προς τα έξω ένα αρκετά δυναμικό προφίλ. Σε κάθε της εμφάνιση είναι αψεγάδιαστη. Ο αέρας της είναι μοναδικός... το self-control της (μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) ήταν αξιοθαύμαστο.

o-GWYNETH-PALTROW-570

Τι συνέβη και η Gwyneth έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της; Γιατί κάνει πλέον σαν... υστερική με την εμφάνισή της;


Jennifer Lawrence είναι η απάντηση. Η Gwyneth δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός της Chris Martin τα έχει φτιάξει με... πολύ νεότερή της. Και επειδή ως γνωστόν η Paltrow θέλει να είναι πάντα η καλύτερη... έχει βαλθεί να νικήσει την αντίπαλο. Πώς; Μα φυσικά αποκτώντας καλύτερο κορμί από εκείνη και όχι μόνο.

Jennifer-Lawrence-Wears-Oscar-de-la-Renta-Spring-2015-First


Λέγεται πως η Paltrow γυμνάζεται 2μιση (!) ώρες την ημέρα. Στόχος της είναι να αποκτήσει ακόμη καλύτερο κορμί από αυτό που είχε στα... 22 της (γιατί άραγε;). Επιπλέον, ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα και καλλυντικά καθώς θέλει να δείχνει όσο πιο φρέσκια και σέξι γίνεται. Το τρελό της υπόθεσης; Προετοιμαζόταν 4 ολόκληρες ώρες για να είναι αψεγάδιαστη στις Χρυσές Σφαίρες.

gwyneth-paltrow-bikini-body-15

Βρε Gwyneth, τι σε έχει πιάσει; Τι ανασφάλεια είναι αυτή; Κοίτα να καλμάρεις γιατί πραγματικά δε σε βλέπουμε καλά.

Διαβάστε ακόμα

H μητέρα της Gwyneth Paltrow την εκθέτει ανεπανόρθωτα: Διαβάστε το ειρωνικό της σχόλιο