H μεγάλη αλλαγή για την Jennifer Aniston έρχεται! Θα κάνει όντως την έκπληξη;

H μεγάλη αλλαγή για την Jennifer Aniston έρχεται! Θα κάνει όντως την έκπληξη;

Tι ετοιμάζεται να κάνει η σταρ;

Μπορεί πολλές φορές για γάμο να ακούσαμε και... γάμο να μην είδαμε τελικά, ωστόσο Jennifer Aniston και Justin Theroux τα πηγαίνουν περίφημα και πλέον είναι θέμα χρόνου η πραγματοποίηση της τελετής. Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού η είδηση είναι γνωστή, αλλά πραγματικά μας... εντυπωσίασε το γεγονός ότι η αγαπημένη Jen θέλει να... αλλάξει το επίθετό της, ύστερα από το γάμο, παίρνοντας αυτό του άντρα της, όπως άλλωστε κάνει κάθε... παραδοσιακή νύφη.

FFN RIJ SAG2015 SET2 012515 51636115


Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού, η 45χρονη ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει το Theroux, ύστερα από την επίσημη γαμήλια τελετή, παρά τις αντιρρήσεις που προβάλλει ο ίδιος ο Justin. Ο σύντροφός της, θεωρεί πως το επίθετο της σταρ έχει τεράστια εμπορική αξία -πράγμα που ούτως ή άλλως είναι αυτονόητο- οπότε θεωρεί περιττό να ρισκάρει οτιδήποτε έχει να κάνει με την καριέρα της, προκειμένου να αποκαλείται κυρία Theroux.

wenn22112350


Από τη μεριά της η αγαπημένη Jen, θεωρεί το Theroux πιο εύηχο και μελωδικό. Άλλωστε, η καριέρα της έχει πια γερά θεμέλια ύστερα από τόσα χρόνια, και δεν φοβάται μήπως ρισκάρει κάτι. Βέβαια, μπορεί η γλυκιά Jennifer να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, όμως εμείς καταλαβαίνουμε πως θέλει να έχει το σύζυγό της... κορώνα στο κεφάλι της. Θα ξεχάσουμε εμείς ότι είχε αλλάξει το επίθετό της σε Aniston-Pitt, έστω και μόνο στην ιδιωτική της ζωή, όταν πριν 15 χρόνια είχε παντρευτεί τον διάσημο ηθοποιό; Φυσικά και όχι! Θα κάνει ξανά, λοιπόν, η σταρ όντως την έκπληξη ή... το τότε πάθημα της έγινε μάθημα;

Διαβάστε ακόμη:

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για την πιο σέξι ταινία του 2015

Αυτό είναι το πιο... ήρεμο και αγαπημένο ζευγάρι στο Hollywood!