Sean Penn: Μάλλον ο έρωτας του έχει πάρει το μυαλό… περισσότερο από όσο θα έπρεπε!

Sean Penn: Μάλλον ο έρωτας του έχει πάρει το μυαλό… περισσότερο από όσο θα έπρεπε!

Σαν… βρεγμένη γάτα κυκλοφόρησε ο ηθοποιός ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε!

Και ενώ όλοι πλέον έχουμε αντιληφθεί πόσο ερωτευμένος και ευτυχισμένος είναι ο Sean Penn στο πλευρό της συντρόφου του, Charlize Theron, ο ίδιος εξακολουθεί να μην σταματά να το αναφέρει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Και φυσικά, αυτό είναι πολύ γλυκό και ρομαντικό εκ μέρους του, ωστόσο, αυτή τη φορά, προκειμένου να εκφράσει την αγάπη του στην διάσημη ηθοποιό προτίμησε όχι να εξυμνήσει και πάλι αυτό που ζουν, αλλά... να υποτιμήσει τα όσα είχε περάσει μέχρι πρότινος με τις δύο πρώην συζύγους του.

Sean Penn - Charlize Theron

sean-penn-charlize-theron 7012402-original-lightbox


Συγκεκριμένα, δίνοντας πρόσφατα συνέντευξη ο 54χρονος ηθοποιός ανέφερε ξεκάθαρα πως ο επικείμενος γάμος με τη διάσημη σταρ, θα είναι για αυτόν σαν να ήταν... ο πρώτος του γάμος, αφού οι δύο προηγούμενοι για τον ίδιο δεν... μετρούν και ιδιαίτερα. Ούτε τις αναμνήσεις δεν θέλει να κρατήσει πια από το παρελθόν του και μας κάνει να απορούμε για το λόγο, αφού μπορεί με τη μητέρα των παιδιών του να μην διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων, αλλά με την Madonna συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Όχι και τόσο χαρούμενος ύστερα από τις... πικρόχολες δηλώσεις του

252DD4B700000578-0-image-a-142 1422628446460
252E938D00000578-0-image-a-143 1422628455597

«Ναι, θα παντρευόμουν ξανά. Έχω παντρευτεί ήδη δύο φορές στο παρελθόν, όμως το έκανα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, αφού δεν ήμουν τόσο συνειδητοποιημένος όσο είμαι σήμερα. Επομένως, δεν θα μπορούσα να εκλάβω έναν επικείμενο γάμο ως τον τρίτο κατά σειρά, αλλά θα τον θεωρούσα τον πρώτο γάμο, σκεπτόμενος τους όρους του», ανέφερε ο σταρ και μάλλον φαίνεται να το σκέφτηκε ξανά εκ των υστέρων, αφού ο φακός των παπαράτσι τον απαθανάτισε ύστερα από τις δηλώσεις αυτές να κυκλοφορεί... όχι και τόσο ευδιάθετος και με... σκυμμένο το κεφάλι. Να του έβαλε άραγε, η Charlize τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, όταν θα έμαθε τις δηλώσεις του αυτές ή να αντιλήφθηκε μόνος του πως μάλλον το παράκανε;

Διαβάστε ακόμη:

Μας κάνει πλάκα; Η Elle Macpherson είναι το μοντέλο που... δε γερνάει

H μεγάλη αλλαγή για την Jennifer Aniston έρχεται! Θα κάνει όντως την έκπληξη;