Αντέχετε; Δείτε την Pippa Middleton να κυκλοφορεί με το μαγιό της!

Ερμιόνη Σαρρή
Αντέχετε; Δείτε την Pippa Middleton να κυκλοφορεί με το μαγιό της!

Για να ξεκινήσει ευχάριστα η μέρα σας!

Μπορεί να μπήκε για τα καλά ο Φεβρουάριος, αλλά οι αγαπημένοι και διάσημοι φίλοι μας έχουμε αναφέρει επανειλημμένες φορές πως δεν αντέχουν τις κρύες μέρες του χειμώνα και το... σκάνε για μέρη εξωτικά. Ο φωτογραφικός φακός τους εντοπίζει να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και εμείς απλά μένουμε ακίνητοι στο γραφείο μας να τους κοιτάμε. Υπομονή φίλοι μας, και εμείς σε 4 μήνες θα βγάλουμε τα καλλίγραμμα κορμιά μας στη φόρα.

Και μιας και αναφερθήκαμε σε καλλίγραμμα κορμιά, δε νομίζουμε να έχετε ξεχάσει την αγαπημένη αδερφή της Kate Middleton, Pippa. Η εμφάνισή της στον πριγκιπικό γάμο είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και όλοι είχαν αναφερθεί έστω και μία φορά στα... οπίσθιά της. Παραλίγο και θα έκλεβε τη δόξα της νύφης.

imageprocessor 1

Η Pippa Middleton όμως είναι εδώ και ξαναχτυπά, αφού απολαμβάνει τη ζέστη και την ομορφιά της Καραϊβικής μαζί με όλη την οικογένεια. Έβαλε το πράσινο μπικίνι της και μας άφησε για ακόμη μία φορά... αγαλματάκια ακούνητα. Μα τι κορμί, μα τι κοιλιακοί ξεστομίσαμε μόλις την είδαμε και ξεκίνησε η μέρα μας με τύψεις- για αυτά που φάγαμε εχθές-. Στην παρέα βέβαια υπήρχε και ο πρίγκιπας William,αλλά και ο αδερφός της James. Η Kate μάλλον κάπου θα ξεκουραζόταν. Βλέπετε και η κατάστασή της δεν απαιτεί και πολύ ήλιο.

imageprocessor

Pippa γλυκιά μας, μήπως ήρθε η ώρα να μας πεις επιτέλους τα μυστικά σου; Tα χρόνια περνάνε και εσύ γίνεσαι όλο και πιο... κορμάρα.

Διαβάστε ακόμα:

Απεξαρτήθηκε από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και επιτέλους είναι υγιής: Η star τα κατάφερε!

Μας κοροϊδεύουν; Διάσημο ζευγάρι ήταν στα μαχαίρια και τώρα είναι στα... μέλια