Ποια διάσημη κυρία δηλώνει… παθιασμένη θαυμάστρια του Γιάνη Βαρουφάκη;

Ποια διάσημη κυρία δηλώνει… παθιασμένη θαυμάστρια του Γιάνη Βαρουφάκη;

Δημοσιεύει φωτογραφίες του στο twitter και στάζει... μέλι!

Ο νέος υπουργός Οικονομικών, όπως έχετε όλοι καταλάβει, έχει προκαλέσει αίσθηση. Θέλετε με τις απόψεις του, θέλετε με την εμφάνισή του; Ο Γιάνης Βαρουφάκης πρωταγωνιστεί σε όλα τα ελληνικά αλλά και ξένα sites.


Πολλές γυναίκες, αντί να ασχοληθούν με τα μέτρα που πρόκειται να λάβει για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνισή του. Και αν νομίζατε πως μόνο σε εσάς αρέσει ο νέος υπουργός, πλανάστε οικτρά.


Η διάσημη Αμερικανίδα αρχαιολόγος Dorothy King δήλωσε ανοιχτά πως είναι θαυμάστριά του.

dorothy-527 1

Η πετυχημένη blogger μάλιστα δε σταμάτησε να δημοσιεύει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες του κυρίου Βαρουφάκη. Σε δήλωση του υπουργού πως θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο γοητευτικός μπορεί κατά την παραμονή του στο Βερολίνο, η Dorothy σχολίασε ως εξής: «Ω Θεε μου, ο Βαρουφάκης μπορεί να γίνει "ακόμα πιο" γοητευτικός; Δόξα τω Θεώ δε θα είμαι εκεί».

ggg
mjmy


Φυσικά απαρατήρητος δεν της περνά ούτε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο και χαρακτήρισε «χάρμα οφθαλμών». Φυσικά σταθερή της αδυναμία συνεχίζει να αποτελεί ο Βαρουφάκης ο οποίος είναι ο «Minister Macho» της καρδιάς της. Σαν πολύ θάρρος δεν πήραμε miss King;

Διαβάστε ακόμα

Αλέξης Τσίπρας: Μέχρι και οι New York Times αναλύουν το στυλ του πρωθυπουργού!