Έχουμε μία υποψία ότι ο Justin Theroux κοροϊδεύει την Aniston και σας εξηγούμε το γιατί

Γωγώ Φούντα
Έχουμε μία υποψία ότι ο Justin Theroux κοροϊδεύει την Aniston και σας εξηγούμε το γιατί

Αποδείχθηκε μέγας χαραμοφάης ο κύριος

Eιλικρινά τα παιδιά αυτά μας έχουν πλέον κουράσει! Όχι ότι σταματήσαμε να αγαπάμε την Jennifer Aniston, αλλά βρε παιδί μου όσο να πεις, στενοχωριόμαστε να τη βλέπουμε να ταλαιπωρείται από έναν άντρα που... ε δεν τον λες και κελεπούρι! Όταν μάλιστα έχεις περάσει και από την αγκαλιά του one and only Brad Pitt, όλοι οι άλλοι σου φαίνονται κομματάκι λίγοι!

253527A300000578-2940208-image-a-97 1423085678666

Κι όμως, ο καθόλου πολύς Justin Theroux, μάλλον έχει βρει την κότα με τα χρυσά αυγά, και όπως όλα δείχνουν δε σκοπεύει να την αφήσει σύντομα. Όχι, δε λέμε ότι δε θέλει την Aniston ή δεν την αγαπάει, αλλά όταν η αρραβωνιαστικιά σου, είναι μία από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη, βγάζει εκατομμύρια χωρίς να κάνει και πολλά πράγματα, εσύ από την άλλη είσαι ένας ηθοποιός μεσαίας κατηγορίας που βγάζει πολύ λιγότερα, και παρόλα αυτά, αντί να την παντρευτείς της κάνεις... προσύμφωνο γάμου, ε φίλε μου τότε ή είσαι πολύ μάγκας ή πολύ συμφεροντολόγος-όπως το πάρει κανείς.

2535280000000578-2940208-image-a-103 1423085953634

Διαβάσαμε λοιπόν την είδηση ότι το διάσημο ζεύγος έβαλε μπρος το προαναφερθέν προσύμφωνο, αξίας 110 εκατομμυρίων δολαρίων, και ειλικρινά από τότε κυκλοφορούμε περούκα γιατί τα μαλλιά μας έπεσαν! Το ακόμα καλύτερο ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Theroux θα εισπράξει μέρος των χρημάτων τα οποία θα λάβει ως αμοιβή η Jennifer έπειτα από την ανακοίνωση ότι τα θρυλικά Friends θα αρχίσουν να προβάλλονται στο Νetfilx!

Eιλικρινά ελπίζουμε όλο αυτό να είναι μία κακόγουστη φάρσα, γιατί αλλιώς θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι η Jennifer πιάστηκε σαν το ποντίκι στη φάκα! Βρε παιδιά, λέτε όντως ο Brad να ήταν η καταστροφή της;

Διαβάστε ακόμη:

Είναι πια ολοφάνερο: Η Kim Kardashian «μισεί» την αδερφή της!

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο fit από ποτέ! Δείτε τις φωτό που ανέβασε στο Instagram

Πανικός στο παλάτι του Buckingham: Μάθαμε το φύλο και το όνομα του βασιλικού μωρού