H πρώτη εμφάνιση της Nicole Scherzinger μετά το χωρισμό: Σε τι κατάσταση είναι;

H πρώτη εμφάνιση της Nicole Scherzinger μετά το χωρισμό: Σε τι κατάσταση είναι;

Η Νicole Scherzinger μίλησε για το τέλος της με τον Lewis Hamilton!

H εμφάνισή της δεν θύμιζε σε τίποτα τις άλλοτε glamourοus εξόδους που έκανε μαζί με τον πρώην της Lewis Ηamilton. H Nicole Scherzinger μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους, μετά τον χωρισμό της από τον οδηγό της Formula 1 Lewis Hamilton και δεν... φαινόταν καλά. Με γυαλί ηλίου, σκούφο και σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση η πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls δεν είχε πολλά να πει:

Scherzinger

«Είμαι συντετριμμένη που η σχέση μας δεν κατάφερε τελικά να “δουλέψει”. Ήταν η δυσκολότερη απόφαση που έπρεπε να πάρουμε, αλλά την πήραμε μαζί. Αγαπώ τον Lewis και ξέρω ότι με αγαπά κι αυτός. Του εύχομαι κάθε ευτυχία και ο,τι καλύτερο. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ απλά να είμαι δυνατή και να έχω πίστη".

Scherzinger 2

Η 36χρονη τραγουδίστρια χώρισε από τον Lewis Hamilton, επειδή εκείνος δεν ήθελε να την παντρευτεί και να κάνει μαζί της οικογένεια. Mεταξύ άλλων ακούστηκε ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα λόγω απόστασης και γι' αυτό τον λόγο πήραν για... τέταρτη φορά την απόφαση να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους.

Μέχρι πότε άραγε; Ο χρόνος θα δείξει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μας τρέλανε η Δέσποινα Βανδή: Πιο sexy από ποτέ!

Είναι πια ολοφάνερο: Η Kim Kardashian «μισεί» την αδερφή της!

Πανικός στο παλάτι του Buckingham: Μάθαμε το φύλο και το όνομα του βασιλικού μωρού