Ποιος ασχολείται με τους νικητές; Ένα ήταν το γεγονός που επισκίασε τα πάντα στα Grammys

Γωγώ Φούντα
Ποιος ασχολείται με τους νικητές; Ένα ήταν το γεγονός που επισκίασε τα πάντα στα Grammys

Χωρίς υπερβολή μιλάμε για... ιστορικά γεγονότα

Όπως καταλάβατε, και να μη θέλατε δε θα σας αφήναμε εμείς, πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η 57η απονομή των βραβείων Grammy, η οποία ήταν ίσως η πιο λαμπερή και εντυπωσιακή των τελευταίων χρόνων, μιας και δεν έλειπε κανείς! Εκτός βέβαια από τους αμέτρητους πρωτοκλασάτους stars, οι οποίοι πρόσθεσαν το απαραίτητο glamour στα έτσι κι αλλιώς διάσημα βραβεία, τους νικητές και τις εμφανίσεις πάνω στη σκηνή, ένα γεγονός επισκίασε τα πάντα!

Ποιο ήταν αυτό; Μα φυσικά η φωτογραφία των 2 άσπονδων φίλων, Beyonce και Kim Kardashian, οι οποίες είπαν να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους, και να ποζάρουν χαμογελαστές παριστάνοντας τις φίλες. Βέβαια, είναι γνωστό, ή έστω φανερό, ότι τόσο η μία όσο και η άλλη το έκαναν εντελώς εξαναγκαστικά όλο αυτό, μιας και τα χαμόγελά τους ήταν παγωμένα και ψυχρά.

257D438F00000578-2945406-image-m-51 1423455386924

Η κακή σχέση των 2 star, μπορούμε να πούμε ότι ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, όταν δηλαδή έγινε γνωστή η σχέση της Kim με τον καλό φίλο του ζεύγους Carter, Kanye, και κορυφώθηκε όταν δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γάμο τους στη Φλωρεντία. Παρόλα αυτά, οι σύζυγοί τους, φαίνεται να ξεχνούν το παρελθόν και να έχουν γίνει και πάλι 2 καλοί φίλοι, κάτι που δεν ξέρουμε αν ισχύει για τις κυρίες.

Εξάλλου, η Beyonce δεν είχε κρύψει ποτέ, την αποστροφή της για το lifestyle και τη γενικότερη περσόνα της Kim, μιας και θεωρούσε ότι η παρέα μαζί της θα έβλαπτε την καριέρα και τη δημόσια εικόνα της. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η Queen B. έχει απόλυτο δίκιο.

Εμείς πάντως, αν δεν τις δούμε να βγαίνουν αγκαζέ για καφεδάκι, δεν πιστεύουμε τίποτα!

Διαβάστε ακόμη:

Καλέ κάτι σου ξέφυγε! Διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με σκισμένο... φόρεμα

Grammys 2015: Τα καλύτερα, τα χειρότερα, οι βαρετές εμφανίσεις & η πιο αμήχανη στιγμή!

Αmal Alamuddin: Τα 3 outfits της -από το παρελθόν- που δε θα ήθελε να δείτε ποτέ!