Αν νομίζατε ότι η Δούκισσα Νομικού είναι «πριγκίπισσα», ήρθε η ώρα να διαψευστείτε

Αν νομίζατε ότι η Δούκισσα Νομικού είναι «πριγκίπισσα», ήρθε η ώρα να διαψευστείτε

Η όμορφη παρουσιάστρια κρύβει μέσα της ένα αγοροκόριτσο

Η πέμπτη σεζόν του Dancing With The Stars ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, κάτι που φυσικά σημαίνει, ότι εκτός του ότι οι Κυριακές μας θα γίνουν λιγάκι πιο βαρετές, οι συντελεστές του απαιτητικού show θα μπορέσουν πια να ξεκουραστούν!

Πρώτη και καλύτερη η παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού, η οποία αφού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για ακόμη μία φορά, είπε να χαλαρώσει, να αποχωριστεί τα εντυπωσιακά φορέματα και το βαρύ μακιγιάζ, και να περάσει την πρώτη της Κυριακή χωρίς Dancing όπως ακριβώς της αρέσει: Με φόρμες, άβαφη και τα αγαπημένα της σκυλάκια.

jhgh

H όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε λοιπόν δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην μία ποζάροντας αμακιγιάριστη με φαρδιές φόρμες, ανακοινώνοντας ότι επιτέλους ήρθε η ώρα για ξεκούραση έπειτα από πολλές Κυριακές που έπρεπε να βρίσκεται από νωρίς στα studio του Ant1, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία, έχει παρέα καθώς ποζάρει με τα 2 υπέροχα λαμπραντόρ της.

10965697 10205144451427475 1562216082 n

Αυτό βέβαια που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι το στιλ της Δούκισσας, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα, ότι όταν θέλει είναι πριγκίπισσα και όταν θέλει... μαγκάκι! Πάντως, όπως κι αν εμφανιστεί, είναι κούκλα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικού ντύνεται νύφη και... ανυπομονεί. Δείτε την

Ποιος ασχολείται με τους νικητές; Ένα ήταν το γεγονός που επισκίασε τα πάντα στα Grammys

Κρίμα: Η τρομακτικά αδύνατη σιλουέτα της star ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα Grammys