Valentine's Day 2015: Είναι stars, είναι και...ερωτευμένοι- Δείτε τι λένε για τον έρωτα!

Ερμιόνη Σαρρή
Valentine's Day 2015: Είναι stars, είναι και...ερωτευμένοι- Δείτε τι λένε για τον έρωτα!

Το άλλο τους μισό πρέπει να αισθάνεται τουλάχιστον... τυχερό

Σήμερα όλος ο κόσμος μιλάει για τον περιβόητο Βαλεντίνο και εμείς φυσικά δε γινόταν να μην κάνουμε ένα ειδικό αφιέρωμα σε όλους τους ερωτευμένους μας celebrities. Aκόμη και αν μένουν εκεί στο μακρινό Hollywood, έχουν βρει το άλλο τους μισό και μας εξηγούν τι εστί για εκείνους... έρως:

George Clooney: Ακόμη και ο πιο αμετανόητος εργένης καταλάβαμε πως μπορεί να χτυπηθεί από τον φτερωτό αυτό θεό. Το βελάκι Amal Alamuddin καρφώθηκε γερά στην καρδιά του και του έβαλε και την... κουλούρα. Ο ίδιος στα Golden Globes έκανε μία εκ βαθέως εξομολόγηση στη σύζυγό του αλλά εμείς σταθήκαμε στη φράση του, πως είναι πολύ συγκινητικό να βρίσκει κανείς κάποιον να αγαπήσει. Αχ βρε George, είσαι ρομαντικός και μας το έκρυβες.

george clooney--a 9fa50

Cameron Diaz: Η ηθοποιός είναι ένα από τα τρανταχτά παραδείγματα των διασήμων που όταν πήγαμε για ύπνο την αφήσαμε ελεύθερη και όταν ξυπνήσαμε είχε ήδη ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σε πρόσφατή της συνέντευξη είπε όλα όσα θα ήθελε να ακούσει ένας άνδρας: Τώρα έχω τον καλύτερο σύζυγο. Έναν εκλεκτό άντρα. Τον δικό μου και μόνο.

cameron diaz--a 60407

Angelina Jolie: Ο Brad Pitt είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε στο πλάι της. Έχουν φτιάξει μία ξεχωριστή οικογένεια γεμάτη αγάπη και παιδικές φωνές και ο έρωτας μεταξύ τους καλά κρατεί. Στο περιοδικό Elle είχε πει πως: Μετά από τόσα χρόνια έχουμε ιστορία και όταν έχεις ιστορία με κάποιον, είστε ταυτόχρονα φίλοι και αυτό έχει βάθος. Αισθάνεσαι άνεση με αυτόν τον άνθρωπο και όλο αυτό αποτελεί την καλύτερη βάση για έναν έρωτα. Εμείς δε θα πούμε τίποτα, τα είπε όλα η Angie και συγκίνησε ερωτευμένους και μη.

angelina jolie--a cca64

David Beckham: Αποτελεί το όνομα εφιάλτη για τους άντρες καθώς είναι ο μοναδικός που έχει καταφέρει να καθίσει τις γυναίκες σε έναν καναπέ και να βλέπουν... ποδόσφαιρο. Ο έρωτας του όμως με τη Victoria έχει επισφραγιστεί με μία πολύ όμορφη οικογένεια. Και αν όλες μας θέλαμε έναν David στη ζωή μας, η άποψή του για τον έρωτα, θα μας ρίξει στα πατώματα. Αν αγαπάς κάποιον, πρέπει να του το δείχνεις, να του κάνεις εκπλήξεις και να του υπενθυμίζεις τι νιώθεις για αυτόν. Πες τα χρυσόστομε!

david and victoria beckham--a b5468

Beyoncé: Και αν πιστεύετε πως μία φιλία δεν μπορεί να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, το ζεύγος Bey και Jay Z σας διαψεύδει. Η τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει πως το μυστικό της ευτυχισμένης τους ζωής είναι η χρόνια φιλία που τους έδενε. Μήπως να κοιτάζατε και εσείς λίγο τριγύρω σας;

beyonce--a 3f909

Διαβάστε ακόμα:

Βραβείο ξινίλας στην Anna Wintour: Γιατί κοιτούσε με «μισό μάτι» τη Nori West;

Η Νάντια Μπουλέ μας συστήνεται 20 χρόνια πριν: Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα