Kαιρός ήταν: Το πιο αμφιλεγόμενο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισε να παντρευτεί

Γωγώ Φούντα

Μέχρι να ξανατσακωθούν βέβαια

Είναι ίσως το μοναδικό διάσημο ζευγάρι του Hollywood, που ενώ είναι και οι 2 πασίγνωστοι, ταλαντούχοι και φυσικά supersexy, έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, τη σχεδόν κρυφή εγκυμοσύνη της κυρίας, την οποία σχεδόν δεν πήραμε χαμπάρι!

Και τώρα, έπειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, χωρισμούς και καυγάδες, ήρθε η ώρα για την επισημοποίηση μιας και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ryan Gosling ψάχνει ήδη μονόπετρο για την Eva Mendes!

Παρόλο λοιπόν που κανένας από τους 2 δεν υπήρξε ποτέ φαν του γάμου, έπειτα και από τη γέννηση της κορούλας τους Esmeralda, αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα, και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, έχουν ήδη επισκεφτεί διάσημο οίκο κοσμημάτων, ενώ σύμφωνα με άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, η Eva μπορεί να είδε τα μονόπετρα αλλά έχει αφήσει την τελική επιλογή στον Ryan.

Πραγματικά, ελπίζουμε αυτό όντως να ισχύει, γιατί είναι κρίμα ένας τέτοιος έρωτας να πάει χαμένος. Aν και με αυτούς τους 2 δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος! Τους έχουμε ικανούς για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο!

Διαβάστε ακόμη:

8 μηνών έγκυος με... κοιλιακούς; Οι skinny photos του διάσημου μοντέλου θα σας σοκάρουν!

Eπιτέλους! Η Lady Gaga έγινε κοκκινομάλλα & είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει πάνω της

Πώς είναι σήμερα το γλυκό αγοράκι από την ταινία «Η ζωή είναι ωραία» του Μπενίνι;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης