Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη! Αυτή την φορά πιάσαμε την Κim στα… πράσα!

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη! Αυτή την φορά πιάσαμε την Κim στα… πράσα!

Ε, όχι! Όλα τα περιμέναμε από την Kim αλλά όχι και… να κλέβει

Αν κάτι δεν θα περιμέναμε ποτέ από την Kim Kardashian, είναι το... «κλέψιμο» των ενδυματολογικών επιλογών. Η διάσημη σταρ περιβάλλεται από ολόκληρο επιτελείο, που αποφασίζει για το στυλ και την εμφάνισή της, όπως κάθε σταρ άλλωστε, χάθηκε λοιπόν λίγη... φαντασία παραπάνω; Και μπορεί η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της να ήταν όντως ευφάνταστη, αφού μεταπήδησε από την μία άκρη της χρωματικής παλέτας στην άλλη, αλλά μάλλον αυτοί που της το πρότειναν στερούνταν κάπως της... ικανότητας να πρωτοτυπήσουν.


Ο λόγος; Όπως όλα δείχνουν, το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών, αλλά και το γενικότερο στυλ της, είναι κάτι παραπάνω από εμπνευσμένο από την εμφάνιση της Σέρβας τραγουδίστριας, Jelena Karleusa, που στην χώρα της αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα. Στην ουσία, μάλλον, μιλάμε για μία ξεκάθαρη αντιγραφή.

jelena-karleusha-inline-3 26efe


Τους... ψύλλους στα αυτιά των θαυμαστών της Kim, και κατ΄ επέκταση και όλων των υπολοίπων, έβαλε η ίδια η 36χρονη ποπ σταρ, ενημερώνοντας μέσω των social media, πως οι στυλίστες της ριάλιτι σταρ εμπνεύστηκαν από την εικόνα που η ίδια έχει υιοθετήσει, και μάλλον δεν είχε και πολύ άδικο. Από τη στιγμή εκείνη, μια ατελείωτη σύγκριση των εμφανίσεων των δύο celebrity έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

thyjui 573c3
rgthbnyujm 8e403
fgbt 56c24

Αναρωτιόμαστε, σε τι κατάσταση θα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Kim αλλά κυρίως η στυλιστική ομάδα της, που αποφάσισε μία τόσο κραυγαλέα αντιγραφή. Και αν ακόμα δεν έχετε πειστεί, οι φωτογραφίες στην gallery παραπάνω σίγουρα δεν θα σας αφήσουν περιθώρια αμφιβολίας!

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος εποχής για την Gisele: Παρατά τις πασαρέλες!

To ψέμα του Instagram: Πώς οι διάσημες κυρίες καταφέρνουν να μας ξεγελούν χωρίς photoshop