Αποκάλυψη τώρα! Ο Ryan Reynolds εξηγεί γιατί δεν ανακοινώνει το όνομα της κόρης του

Αποκάλυψη τώρα! Ο Ryan Reynolds εξηγεί γιατί δεν ανακοινώνει το όνομα της κόρης του

Και τον λόγο αυτό, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να τον φανταστούμε! 

Πριν δυο μήνες έγιναν γονείς, και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους ζουν τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να αντλήσουν οποιαδήποτε πληροφορία για το όνομα που θα δώσουν στην πρώτη τους κόρη. Και ενώ Ryan Reynolds και Blake Lively το κρατούν... επτασφράγιστο μυστικό, οι φημολογίες δίνουν και παίρνουν για το όνομα της μονάκριβης κόρης τους, από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο.

bls rrblscgeeo130107 03 61c3e


Ανάμεσα στα επίδοξα ονόματα, ακούσαμε και το Violet αλλά και το James, ωστόσο κανένα από αυτά μάλλον δεν θα είναι αυτό που δώσουν στη μικρή της οικογένειας. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για το γεγονός που τόσο έχει απασχολήσει, αποκαλύπτοντας, φυσικά αστειευόμενος, τον λόγο που το διάσημο ζευγάρι κρατά μυστικό το όνομα που θα χαρίσουν στην μικρή.

CAAlhXIUcAA0mSb 33121


Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ίδιος: «Αυτό το μικρό κορίτσι κάποια μέρα θα μεγαλώσει, θα γίνει έφηβη, θα ανακαλύψει πως αποκάλυψα το όνομά της δημόσια και θα με κάνει να πληρώσω για αυτό, με ψυχολογικό πόλεμο», αποδεικνύοντάς μας για ακόμα μια φορά, πως εκτός από το ότι είναι όμορφος, σέξι, ταλαντούχος, καλός πατέρας και σύζυγος έχει και αστείρευτο χιούμορ.

lively7f-1-web afc9b


Μα τι άλλο να θέλει πια η Blake από αυτή τη ζωή; Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι απόλυτα ευτυχισμένη με τον 36χρονο σταρ!

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος εποχής για την Gisele: Παρατά τις πασαρέλες!

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη! Αυτή την φορά πιάσαμε την Κim στα... πράσα!