Έχει ο καιρός... πισωγυρίσματα:Η σταρ που κερδίζει τον τίτλο της γυναίκας «αράχνης» επάξια

Ερμιόνη Σαρρή
Έχει ο καιρός... πισωγυρίσματα:Η σταρ που κερδίζει τον τίτλο της γυναίκας «αράχνης» επάξια

Μα πού τον θυμήθηκε πάλι;

Δεύτερο καλοκαίρι δε μέτρησε ο έρωτας αυτός. Εκείνος να δηλώνει τρελός και παλαβός για τη σταρ και εκείνη τελικά να παραδίνεται στον έρωτά του. Μία φιλία που για ακόμη μία φορά άλλαξε πορεία και μετατράπηκε σε έναν έρωτα(αλλά όχι και τόσο μεγάλο). Αυτή όμως τον άφησε στα κρύα του λουτρού και μπήκε στη λίστα με τα μεγαλύτερα... πισωγυρίσματα της showbiz.

Ο τίτλος, λοιπόν, της γυναίκας αράχνης ανήκει επάξια στην Uma Thurman, αφού άφησε τον άντρα που έδινε ακόμη και τη ζωή του για εκείνη(Quentin Tarantino) για τον πρώην της και εκατομμυριούχο André Balazs. Τους κούρασε βλέπετε ο χειμώνας (δε λέει να φύγει ο άτιμος) και πήραν το αεροπλάνο για εξωτικά μέρη. Όπως άλλωστε όλοι οι διάσημοι κατευθύνθηκαν και αυτοί προς το St. Barts και αφέθηκαν στα χάδια του ήλιου. Μία σχέση που είχε ήδη ξεχαστεί, αφού οι δυο τους είχαν κλείσει την πόρτα της από το 2007. Μα πείτε μας, μετά από τόσα χρόνια πού τον θυμήθηκε πάλι;Έχουμε δει και δει πρώην να επιστρέφουν σε παλιές αγκαλιές, αλλά εδώ πάμε για ρεκόρ.

3acdb58a3fbfaa8fa470ea2d4a452eb9 L 72d1f

Η Uma Thurman με τον Quentin Tarantino

uma-thurman--a b98dd

Η Uma Thurman με τον πρώην και νυν πλέον André Balazs

Και καλά με τον Tarantino δεν τα βρήκαν. Αυτό το πισωγύρισμα από πού προέκυψε; Αναμένουμε τις νέες εμφανίσεις της σταρ με τo νέο (!) της σύντροφο και ελπίζουμε αυτή τη φορά να στεριώσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Επιτέλους το τοπίο ξεκαθάρισε: Η Mila Kunis τελικά έχει γίνει κυρία Kutcher ή όχι;

Μέσα στο σπίτι των Bradgelina: Η αποκάλυψη που θα ενοχλήσει πολύ κόσμο!