Τα μαχαίρια... βγήκαν! Η νέα κόντρα της showbiz που θα μας απασχολήσει αρκετά

Ερμιόνη Σαρρή
Τα μαχαίρια... βγήκαν! Η νέα κόντρα της showbiz που θα μας απασχολήσει αρκετά

Δείτε τους «πρωταγωνιστές» της!

Μέχρι τώρα συνηθίζαμε να βλέπουμε κόντρες γένους θηλυκού και διάσημες κυρίες να πετάνε τα ξίφη τους η μία στην άλλη. Να όμως που και οι άντρες έχουν τις διαμάχες τους και μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση, βγάζουν τα μαχαίρια τους στη φόρα.

Τα ονόματά τους είναι απόλυτα συνδεδεμένα με την κουζίνα και οι συνταγές τους διαδεδομένες σε κάθε άκρη του κόσμου. Όλες μας έχουμε μπει στον πειρασμό να δοκιμάσουμε το μαγειρικό μας ταλέντο με μία συνταγή του Jamie Oliver και άλλες τόσες του Gordon Ramsay. Οι εκπομπές τους «χτυπάνε» κόκκινο, τα εστιατόρια τους έχουν μεγάλες λίστες αναμονής και αυτοί κρατούν για καλά τη... διαμάχη τους.

jamie oliver300 d9850

Ο Jamie χαρακτήρισε τον Ramsay ως... ζηλιάρη, ενώ δεν παρέλειψε να ομολογήσει πως συνεχώς τον βρίζει. Γενικώς η ατμόσφαιρα είναι αρκετά φορτισμένη και η αιτία βρίσκεται στην τελευταία συνέντευξη του Ramsay. Σχολίασε αρνητικά την απουσία του chef από τα εγκαίνια του ίδιου του του εστιατορίου στο Hong Kong. Του το κρατούσε βέβαια και... μανιάτικο. Βλέπετε οι φήμες τους θέλουν να έχουν διασταυρώσει τα μαχαίρια τους εδώ και χρόνια και να βρίσκουν πάντα την κατάλληλη ευκαιρία να την πει ο ένας στον άλλον.

dCin3SXs 93bf6

Να περιμένουμε και νέα απάντηση; Δεν ξέρουμε ποιος έχει δίκιο και τι συμβαίνει, αλλά εμείς θα παραμείνουμε fan και των δύο!

Διαβάστε ακόμα:

Julianne Moore: Μετά το Όσκαρ ήρθε και η πρώτη... χυλόπιτα

Ουπς: Μάθαμε γιατί ο Bradley Cooper χώρισε τη σύντροφό του & μείναμε με το στόμα ανοιχτό!