Προβλέπεται χαμός: Superstar έχει «σπείρει τη διχόνοια» ανάμεσα στους άντρες της ζωής της

Γωγώ Φούντα
Προβλέπεται χαμός: Superstar έχει «σπείρει τη διχόνοια» ανάμεσα στους άντρες της ζωής της

Σιγά τα αίματα βρε παιδιά

Eιλικρινά, όταν η κουβέντα φτάνει στα άτομα αυτά, με ένα μαγικό τρόπο, γινόμαστε έξαλλοι, και πιστεύουμε παθαίνετε κι εσείς το ίδιο. Ναι φυσικά και αναφερόμαστε στους Kanye West και Kim Kardashian, των οποίων η αέναη επίδειξη πλούτου αλλά και η τρομακτική τους βλακεία, ενισχύει καθημερινά την πεποίθηση ότι οι φελλοί επιπλέουν. Και έχουμε ένα νέο περιστατικό για εσάς και μόνο.

kim-and-kanye-grammys a8946

Ο αδερφός της Kim, Rob Kardashian, εκείνο το κακόμοιρο παιδί που είχε την ατυχία να γεννηθεί από την ίδια μάνα με τη διάσημη τηλεπερσόνα και το... υπόλοιπο team, πόσταρε πριν λίγες μέρες, μία φωτογραφία στο Instagram, μέσω της οποίας ειρωνευόταν την αδερφή του. Η φωτογραφία λίγο μετά κατέβηκε-περίεργο-με σύσσωμη την οικογένεια να καταδικάζει το γεγονός!

robbbbbb 57bbf

Και τώρα, έρχεται ο-φυτρώνω εκεί που δεν με σπέρνουν-Kanye, να κάνει μία κουβεντούλα με τον Rob εφ' όλης της ύλης, με επίκεντρο φυσικά την ακριβοθώρητη Kim. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο διάσημος τραγουδιστής, είναι έξαλλος με το κουνιαδάκι του, καθώς πιστεύει ότι δεν έχει κανένας το δικαίωμα, ούτε καν η οικογένεια, να τα βάζει με την μάνα του παιδιού του. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι, οι οποίοι προβλέπουν ρήξη, μη σας πούμε και ξύλο, καθώς ο Kanye είναι... μαινόμενος ταύρος.

kikmk 35f98

Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε, η Kim το έκανε και πάλι το θαύμα της, μιας και... παλικάρια σφάζονται για χάρη της! Συγνώμη να πούμε κάτι; Με ποιο δικαίωμα ο Kanye παρεμβαίνει στα... οικογενειακά τους; Μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι όταν η γυναικούλα του τον βαρεθεί, σύντομα δηλαδή, θα είναι ένας ξένος. Α και κάτι ακόμα: Έχει συνειδητοποιήσει πώς έγινε διάσημη η μάνα του παιδιού του; Αυτό ήταν! Δε γράφουμε άλλο.

rob-kardashian-weight-through-the-years-photos-012-480w 8cd60

Διαβάστε ακόμη:

Η Δέσποινα Βανδή μας εύχεται καλό μήνα με τον πιο σέξι τρόπο

Η κίνηση της Δούκισσας Νομικού που θα σας κάνει να ταυτιστείτε απόλυτα μαζί της

Η Katie Holmes μίλησε για την Angelina Jolie και οι χαρακτηρισμοί της μας... ξάφνιασαν!