Για πολλά γέλια! H Anne Hathaway ανεβαίνει ημίγυμνη στην μπάλα και μιμείται τη Miley Cyrus

Για πολλά γέλια! H Anne Hathaway ανεβαίνει ημίγυμνη στην μπάλα και μιμείται τη Miley Cyrus

Αν νομίζατε ότι η ηθοποιός είναι ντροπαλή τότε πρέπει να δείτε αυτό το video

miley-cyrus-wrecking-ball-video-2-650-430 a9ba9

Η Αnne Hathaway είναι μια αμφιλεγόμενη star της μεγάλης οθόνης... Ενώ διατηρεί εκατοντάδες χιλιάδες θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο, την ίδια στιγμή ένα μεγάλο κομμάτι του αμερικανικού κοινού απλά δεν θέλει να την βλέπει! Όσα πάθη και να προκαλεί, όμως, η γλυκιά κατά τα άλλα πρωταγωνίστρια και είτε είστε φαν ή όχι αυτό το video πρέπει να το δείτε.

Η διάσημη ηθοποιός μας εξέπληξε ευχάριστα και απροσδόκητα με τις χορευτικές της ικανότητες και το πόσο καλά μιμήθηκε την pop star Miley Cyrus, αναπαριστώντας την τραγουδίστρια στο video clip - πρόκληση, Wrecking Ball.

Το εν λόγω video όταν κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προκαλέσει πολλά σχόλια για την προκλητική εμφάνιση της Miley Cyrus.


Η 32χρονη πρωταγωνίστρια ήταν καλεσμένη στο αμερικανικό show, Lip Sync Battle και η εμφάνισή της ως άλλη Cyrus ενθουσίασε το κοινό που βρισκόταν στο studio, το οποίο ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα.

Φορώντας άσπρο εσώρουχο, λευκό τοπ, ψεύτικα νύχια και με το ίδιο κόκκινο κραγιόν η Hathaway ανέβηκε στην μπάλα κατεδάφισης και τραγούδησε με επιτυχία τη γνωστή επιτυχία.
Τα λόγια είναι περιττά... Δείτε το απόσπασμα στο video που ακολουθεί...

Διαβάστε ακόμη:

Ίδια η Jennifer Garner: Η κορούλα του Ben Affleck μεγάλωσε και έχει γίνει κούκλα!