Mόνο σε εμάς φαίνεται περίεργο που η Mila Kunis δεν ασχολείται με το μωρό της;

Γωγώ Φούντα
Mόνο σε εμάς φαίνεται περίεργο που η Mila Kunis δεν ασχολείται με το μωρό της;

H νέα εμφάνιση της μικρής Wyatt στην αγκαλιά-μόνο-του μπαμπά Ashton

Tελευταία, η αλήθεια είναι ότι δε χορταίνουμε να βλέπουμε τα νεογέννητα του Hollywood. Είναι η ιδέα μας, ή έχει πέσει επιδημία μωρού και γενικότερα εγκυμοσύνης και ζευγαρώματος; Τελοσπάντων, δεν έχουμε καλύτερο, από το να χαζεύουμε διάσημους γονείς με τα μωράκια τους, και να προσπαθούμε να καταλάβουμε σε ποιον μοιάζουν.

ashton-kutcher-baby-wyatt 46b2b

Eίναι όμως και ενα ζευγάρι βρε παιδιά, που πολύ μας προβληματίζει και θα σας πούμε αμέσως το γιατί. Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis λοιπόν, έχουν μια σχέση ζωής, μιας και ο έρωτάς τους είναι από τους μεγαλύτερους και πιο δυνατούς στη showbiz. Πριν 6 περίπου μήνες μάλιστα έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους Wyatt. Έκτοτε όμως, έχουμε παρατηρήσει κάτι πολύ περίεργο που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας.

ashton-kutcher-son-wyatt-photos 8dde6

Η Mila που λέτε, όσες φορές την έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός, με τον Ashton και το μωρό, όχι μόνο δεν το κρατάει αγκαλιά, αλλά ούτε καν ασχολείται μαζί του. Πρόσφατο παράδειγμα, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν χθες, και δείχνουν τη διάσημη οικογένεια, σε πάρτι όπου σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσαν το παρών και άλλοι celebrities.

ashton-kutcher-son-wyatt-photos-02 c70ec

To θέμα βέβαια στην προκειμένη είναι, ότι ενώ ο Kutcher δεν άφησε την κορούλα του από την αγκαλιά του, παίζοντας όλη την ώρα μαζί της, η Mila τους είχε γυρίσει την πλάτη, και υποθέτουμε συζητούσε με τους υπόλοιπους καλεσμένους. Ναι ξέρουμε ότι θα μας κατηγορήσετε για υπερβολή, αλλά δεν είναι μόνο οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που η Mila κρατάει τη στάση αυτή.

ashton-kutcher-son-wyatt-photos-03 e2059

Από την άλλη, ελπίζουμε όντως να είναι τυχαίο, και σε καμία περίπτωση να μη συμβαίνει το οτιδήποτε. Ή απλά να είναι μία κουρασμένη μητέρα. Αν και δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό μπορεί να ισχύει για μία star του Hollywood.

ashton-kutcher-son-wyatt-photos-05 8e32e

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος είπε ότι είναι μόνο σταρ; Η Δέσποινα Βανδή μας έβαλε τα... γυαλιά!

Ποια Alessandra Ambrosio; Η Katie Holmes φοράει καυτό τζιν σορτς και μας κάνει να απορούμε

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Taylor Swift. Δείτε τον πριν τις πλαστικές επεμβάσεις!