Μήπως το παρατράβηξαν; Ο George Clooney & η Amal Alamuddin σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

Ερμιόνη Σαρρή
Μήπως το παρατράβηξαν; Ο George Clooney & η Amal Alamuddin σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

Ε όχι, αυτό είναι υπερβολικό!

Καθημερινά η ζωή τους είναι στα πρωτοσέλιδα. Κάθε τους έξοδο κάνει τις φωτογραφικές μηχανές των παπαράτσι να κλικάρουν συνεχώς και όλοι ανυπομονούμε να δούμε την κοιλίτσα της Amal Alamuddin να φουσκώνει. Αφού ο George Clooney πέταξε από πάνω του τον τίτλο του εργένη, είναι ώρα να ξεκινήσει να αλλάζει και... πάνες.

george-clooney1--z 98c9b

Μέχρι στιγμής όμως βλέπουμε την όμορφη δικηγόρο να διατηρεί τη φόρμα της στα καλύτερά της επίπεδα και τον ηθοποιό να περιμένει τα 53α γενέθλιά του. Και εδώ κρύβεται και η μεγάλη αιτία της προκλητικής απόφασης του ζευγαριού. Επειδή, λοιπόν, ο George Clooney έχει φανταστεί ένα μεγάλο πάρτι στις βίλες του στη λίμνη Κόμο, μίλησε και αποφάσισε. Μόνο όσοι είναι προσκεκλημένοι του διάσημου ζευγαριού θα μπορούν να πλησιάζουν τις συγκεκριμένες εκτάσεις, αλλιώς θα πρέπει να βγάλουν από την τσέπη και να πληρώσουν το ποσό των 400 λιρών ως πρόστιμο. Περίπου 500 ευρώ δηλαδή, αν ξεπεράσει τα όρια των 100 μέτρων!

george-villa--z ad912

Όχι δεν είναι αστείο, καθώς θαλάσσιοι και οδικοί δρόμοι κλείνουν παντελώς και αν θέλετε να πλησιάσετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ζεύγος Clooney. Σύμμαχό τους βέβαια σε αυτό έχουν και το δήμαρχο. Συγνώμη, αλλά δεν τους είχαμε για τόσο... ντίβες. Σίγουρα είναι ενοχλητικό να έχεις πάντοτε ως σκιά έναν παπαράτσι, αλλά και αυτό δεν είναι... λύση.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί βρε μπαμπά; Δεν θα πιστεύετε πόσο καιρό έχει να δει την κόρη του ο Τom Cruise

Γιατί να γίνει αυτό; Η εμφάνιση της Sarah Jessica Parker που μας απογοήτευσε πολύ