Είναι σοβαρή; Η τελευταία δήλωση της Sofia Vergara θα εξοργίσει πολλές γυναίκες

Ερμιόνη Σαρρή
Είναι σοβαρή; Η τελευταία δήλωση της Sofia Vergara θα εξοργίσει πολλές γυναίκες

Μα είναι δυνατόν;

Ο κόσμος της showbiz συνεχώς μας κάνει εκπλήξεις. Και ενώ λόγω ημερών προσπαθούμε να είμαστε κάπως καλοί, μερικές δηλώσεις εμφανίζονται μπροστά στην οθόνη μας και όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να μην τις σχολιάσουμε. Ειδικά όταν βλέπεις πανέμορφες κοπέλες να κάνουν τέτοιους είδους αποκαλύψεις, τα πράγματα είναι ακόμη πιο... προκλητικά.

Η Sofia Vergara φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vanity Fair και όπως θα δείτε παρακάτω το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό. Μία πανέμορφη παρουσία και αρκετά σέξι θα λέγαμε. Και ενώ βλέπουμε το πληθωρικό της στήθος να ξεπροβάλλει μέσα από το αποκαλυπτικό αυτό φόρεμα, η ίδια στη συνέντευξή της ομολογεί πως θα ήθελε να έχει... ψεύτικο. Δηλαδή με νούμερο σουτιέν 32F, πόσο ακόμα βρε κορίτσι μου; Μήπως μόνο εμείς το βλέπουμε φυσιολογικό το μέγεθος αυτό;

rs 634x892-150408042640-634.Sofia-Vergara-Vanity-Fair-JR-4815 34858

Η ηθοποιός που ετοιμάζεται να ανέβει σε λίγους μήνες τα σκαλιά της εκκλησίας, θα λέγαμε πως είναι λίγο αχάριστη, καθώς τα φυσικά της προσόντα θα τα ζήλευαν πολλές κοπέλες. Οι αναλογίες της είναι καταπληκτικές και ίσως θα έπρεπε κάπως να τις εκτιμήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Δυσάρεστα νέα: Διάσημος πρωταγωνιστής τηλεοπτικής σειράς έχασε τη μάχη με το θάνατο

Μήπως το παρατράβηξαν; Ο George Clooney & η Amal Alamuddin σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων