Κράτα γερά! H Blake Lively περνάει δύσκολες ώρες αλλά δεν το βάζει κάτω!

Ερμιόνη Σαρρή
Κράτα γερά! H Blake Lively περνάει δύσκολες ώρες αλλά δεν το βάζει κάτω!

Σε ποιον άντρα να το πει και αυτός να μη χαρεί!

Όλες όσες έχετε βιώσει την ευτυχία της μητρότητας, θα την καταλάβετε απόλυτα. Εμείς πάλι που ακόμη δεν είχαμε τη χαρά, ναι μεν τη νιώθουμε απλά δεν μπορούμε να μπούμε και τόσο καλά στο ρόλο αυτόν. Η Blake Lively ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Ryan Reynolds και δε σταματούν λεπτό να παίζουν με την 4 μηνών James.

Το πρόβλημα όμως είναι αλλού. Η Blake επέστρεψε και πάλι πίσω στα καθήκοντά της και πραγματικά ζει το δικό της δράμα. Επειδή είναι αδύνατον να θηλάσει τη μικρή James, όταν βρίσκεται σε κάποια δημόσια εμφάνιση για την προώθηση της νέας της ταινίας, το στήθος της πρήζεται και η ίδια πανικοβάλλεται. Ψάχνει συνεχώς τα κατάλληλα ρούχα για να καλύψει το φουσκωμένο της στήθος και αυτό την εξοντώνει. Εδώ οφείλονται και οι 14 στιλιστικές της αλλαγές μέσα σε 3 ημέρες.

28275DBF00000578-3061817-image-m-97 1430357967215 316ca

Όσο τα προσόντα της μεγαλώνουν, τόσο η ίδια προσπαθεί να τα κρύψει. Βρε τι τραβάει και αυτή! Μπράβο της πάντως, που το παλεύει. Ίσως κάποιες άλλες κυρίες της showbiz το έβρισκαν σαν ευκαιρία για να... προκαλέσουν. Αντιθέτως, η Blake με τη βοήθεια της αδερφής της (και όμως υπάρχει σταρ χωρίς στιλίστα) κάνει πάντα τις σωστές επιλογές.

Blake κράτα γερά, θηλασμός είναι και θα περάσει! To χαμόγελο της πριγκίπισσάς σου σίγουρα σε ανταμείβει για όλο αυτό!

Διαβάστε ακόμη:

H star που άλλαξε τα δεδομένα & βοήθησε τις γυναίκες να αγαπήσουν τις καμπύλες τους

Jennifer εσύ; Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Aniston που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά