David Beckham: Έκλεισε τα 40 και σάρωσε με το… ντεμπούτο του στο Instagram!

David Beckham: Έκλεισε τα 40 και σάρωσε με το… ντεμπούτο του στο Instagram!

Απέκτησε σχεδόν 2 εκατομμύρια followers σε μόλις μια μέρα! 

Με ένα ατελείωτο πάρτι γιορτάζει σήμερα ο David Beckham τα 40α γενέθλιά του στο Μαρόκο, όμως το καλύτερο δώρο που πήρε ήταν σίγουρα η απέραντη αγάπη του κόσμου. Ο 40χρονος πλέον σταρ αποφάσισε, τη σημαντική για τον ίδιο μέρα, να εγκαινιάσει τον λογαριασμό του στο Instagram και φρόντισε να μοιραστεί, με τους διαδικτυακούς φίλους του, στιγμές από την σημερινή και άκρως γιορτινή μέρα αλλά και τη χαρά του, που πλέον πάτησε την επόμενη δεκαετία και είναι πιο όμορφος από ποτέ. Από όλα τα posts του φυσικά την παράσταση έκλεψε η παρθενική sexy selfie που ανέβασε το πρωί από το κρεβάτι του.

ImageHandler 88a90


Ο πρώην ποδοσφαιριστής, ποζάρει ημίγυμνος σε ασπρόμαυρο φόντο, και μας πείθει για ακόμα φορά πως όσο ο καιρός περνά γίνεται ακόμα καλύτερος, ενώ ο ίδιος δεν παρέλειψε να εκφράσει τη χαρά του που πλέον θα μπορεί να μοιράζεται στιγμές με τους θαυμαστές του. Και αυτό έκανε, αφού στη συνέχεια μας χάρισε στιγμές από την ξεχωριστή για αυτόν και την διάσημη οικογένειά του ημέρα!

jkjk 85854
re 1 c0b7a
ujk 2a0f5


Και φυσικά το Instagram του πήρε... φωτιά, μιας και ήδη έχει αγγίξει τους 2 εκατομμύρια followers! Ποια γυναίκα άλλωστε πάνω σε αυτή τη γη δεν περιμένει να το ακολουθήσει; Ο David Beckham ετοιμάζεται να «σπάσει» το internet, ξεπερνώντας ακόμα την... ειδικευμένη Kim Kardashian.

hukk 5d3f9

Διαβάστε ακόμη:

Έχει πάρει Oscar, είναι διάσημη & δεν έχει βοηθούς: Είναι αυτή η πιο cool star του κόσμου;

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά & το διάσημο ζευγάρι μας το επιβεβαιώνει!