Γιατί η Victoria δεν κάλεσε την Mel B στo πάρτι του David; Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Victoria δεν κάλεσε την Mel B στo πάρτι του David; Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Τι παρασκήνιο υπάρχει πίσω από την απουσία αυτή;

Ως γνωστόν ο David Beckham είχε πριν λίγες μέρες γενέθλια, κάτι που φυσικά αυτομάτως σήμαινε κατακλυσμός των social media από φωτογραφίες του εορτάζοντα αλλά και των διάσημων καλεσμένων του στο πάρτι του στο Μαρόκο!

5540becbca29f 873b2

Μεταξύ άλλων λοιπόν, η καλή του γυναικούλα Victoria, η οποία ανέλαβε να διοργανώσει και να συντονίσει τους εορτασμούς για τα 40 χρόνια του συζύγου της, είχε καλέσει και τις πρώην... συναδέλφους της και μέλη των θρυλικών Spice Girls, Emma Bunton, Melanie Chilsom και Geri Halliwell. Μήπως όμως έλειπε κάποια;

1418898740 Mel-B-Stephen-Belafonte-marriage-split-abuse-cheating 52514

Όπως φυσικά αντιληφθήκατε, η Mel B ήταν άφαντη, και τη θέση της στην ομαδική φωτογραφία είχε πάρει η Eva Longoria. Δεν ήταν λίγοι, λοιπόν, εκείνοι που αναρωτήθηκαν το λόγο της απουσίας αυτής, μιας και έγινε ολοφάνερο ότι πίσω από όλο αυτό υπάρχει... ίντριγκα!

david-beckham-spice-girl b88ca

Η οποία βέβαια έγινε γνωστή λίγο μετά, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, η Victoria δεν έχει πλέον καμία σχέση με τη Scary Spice. Mάλιστα, άτομο από το περιβάλλον της star, υποστήριξε ότι ακόμα και την περίοδο κατά την οποία οι Spice Girls μεσουρανούσαν, οι 2 τραγουδίστριες δεν ήταν ποτέ φίλες.

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς που έχουμε υπάρξει φανατικές του συγκροτήματος λίγο στενοχωρηθήκαμε.