Λίγες λέξεις ήταν αρκετές.Το γράμμα που έκανε τη Beyoncé να πέσει στα πατώματα!

Ερμιόνη Σαρρή
Λίγες λέξεις ήταν αρκετές.Το γράμμα που έκανε τη Beyoncé να πέσει στα πατώματα!

Και εμείς πάντως μία συγκίνηση τη νιώσαμε!

Το σέξι αυτό κορίτσι έχει και την ευαίσθητη πλευρά του. Μπορεί να προκαλεί ένα μικρό πανικό κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, αλλά η οικογένειά της δεν παύει να είναι η προτεραιότητά της. Ειδικά τώρα που έχει γίνει και η ίδια μανούλα, βλέπει τα πράγματα από άλλη σφαιρική γωνία.

Η μαμά της, λοιπόν, με αφορμή της Γιορτή της Μητέρας θέλησε να υπενθυμίσει στη Beyoncé, τη Solange και την Kelly Rowland(όχι δεν είναι κόρη της) πόσο τυχερή αισθάνεται που τις έχει στη ζωή της. Έγραψε ένα γράμμα και το δημοσίευσε στο περιοδικό Time. «Κάθε μέρα ξυπνάω και σκέφτομαι πόσο πολύ σας αγαπάω, πόσο σας θαυμάζω και πόσο υπερήφανη είμαι για εσάς. Γράφοντας αυτά, θυμήθηκα τι έχετε κάνει για εμένα. Όποτε είμαι στεναχωρημένη ή κάπως μετανιωμένη για κάτι, φτιάχνετε μία ομαδική συζήτηση (να είναι καλά τα apps) και μου λέτε πόσο cool είμαι. Μερικές φορές μου στέλνετε και αστεία βιντεάκια στο youtube για να γελάσω. Το καλύτερο βέβαια είναι όταν βλέπω φωτογραφίες από τα εγγόνια μου».

article-2730662-17143DB8000005DC-977 634x828 efbc2

Δε σταμάτησε όμως εδώ η Tina Knowles, αφού έκανε και μία αφιέρωση για την καθεμία τους ξεχωριστά. Εύχεται όλοι να μπορέσουν να δουν όλοι τον πραγματικό εαυτό της Bey και το πόσο ειλικρινής είναι. Είσαι μία μεγάλη σταρ, αλλά έχει καταφέρει να μείνει πολύ καλά προσγειωμένη στη γη.

1431010122 beyonce-knowles-tina-knowles-lg f7981

Μα πείτε μας, είναι να μη σε πάρουν τα ζουμιά, όταν η μαμά σου μιλάει με τόσο τρυφερά λόγια για εσένα; Είσαι δεν είσαι σταρ, το δάκρυ θα κάνει την εμφάνισή του.

Διαβάστε ακόμη:

Ohh! Η Amal Alamuddin γνωρίζει τελικά το μυστικό για να κάνετε έναν άντρα... ευτυχισμένο

H πιο τρυφερή μαμάδο-ιστορία κερδίζει μεγάλα δώρα στο Mothersblog!