«Ο καρκίνος μας έφερε πιο κοντά σα ζευγάρι»:Η δήλωση της διάσημης ηθοποιού που συγκλονίζει

Ερμιόνη Σαρρή
«Ο καρκίνος μας έφερε πιο κοντά σα ζευγάρι»:Η δήλωση της διάσημης ηθοποιού που συγκλονίζει

Όταν ο έρωτας παλεύει με τον χειρότερο εχθρό του ανθρώπου μόνο νικητής μπορεί να είναι

Ο κόσμος της showbiz δεν είναι πάντοτε λαμπερός. Πίσω από τα αστραφτερά χαμόγελα του κόκκινου χαλιού, υπάρχουν πολλές ανατριχιαστικές ιστορίες και celebrities που αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τον πιο σκληρό εχθρό της υγείας τους, τον καρκίνο.

Η είδηση της διπλής μαστεκτομής της Rita Wilson έσκασε σα βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία και δεν άφησε κάνεναν αδιάφορο. Η λαμπερή σύζυγος του Tom Hanks αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό, πριν από περίπου ένα μήνα, και συγκλόνισε τους πάντες. Σε μία της όμως ακόμη συνέντευξη στην εφημερίδα «New York Times» μιλάει ξανά για τη μάχη της με τον καρκίνο και παραδέχεται ότι ο σύζυγός της δεν έλειψε στιγμή από το πλάι της.

2861456F00000578-0-image-m-3 1431278420874 e63e9

Ο γάμος τους μετράει ήδη 27 χρόνια και η νόσος αυτή τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Ο Tom Hanks ακόμη και αν πρέπει να λείψει για κάποια επαγγελματική υποχρέωση, είναι συνεχώς στο τηλέφωνο μαζί της. Η σκέψη και η καρδιά του της ανήκει και εκείνη αισθάνεται ευγνώμων για τον άντρα αυτόν. Κανείς από τους δύο δεν είχε αντιμετωπίσει κάτι τόσο δυσάρεστο στο παρελθόν και τώρα προσπαθούν να δουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Πάντοτε άλλωστε μετά την μπόρα βγαίνει το ουράνιο τόξο.

t3 4 e4e18

Ένωσαν τις δυνάμεις τους, αγαπήθηκαν ακόμη πιο πολύ και ανυπομονούμε να τους δούμε να περπατούν ξανά ευτυχισμένοι και αγκαλιασμένοι στην Αντίπαρο.

tom2-680x418 7aa26

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε γιατί η Alessandra Ambrosio ξεσήκωσε τη Μύκονο!

Όταν το παρελθόν συναντάει το παρόν! Η κόρη της Cindy Crawford έχει ταράξει όλη τη showbiz