Θυμάστε πως ήταν η Jennifer Aniston πριν καν ακόμα γίνει το...«φιλαράκι»; Δεν νομίζουμε!

Θυμάστε πως ήταν η Jennifer Aniston πριν καν ακόμα γίνει το...«φιλαράκι»; Δεν νομίζουμε!

Το flashbackπου έκανε η ηθοποιός μέσω του Ιnstagramμας τα θύμισε όλα! 

Τα χρόνια που έχουν περάσει πλέον από τη μέρα που ανέλαβε το ρόλο της Rachel, στη θρυλική σειρά «Τα φιλαράκια», είναι πλέον πολλά, και ακόμα περισσότερα εκείνα που έχουν περάσει από τότε που η Jennifer Aniston ήταν απλά μια άσημη ηθοποιός και δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή σταρ που έχουμε αγαπήσει. Η ίδια όμως φρόντισε να μας υπενθυμίσει πως ήταν τότε, στα τέλη της δεκαετίας των 80s.


Η 46χρονη ηθοποιός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια παλιά της φωτογραφία της από τότε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την ακριβή χρονολογία της. Η ίδια, πόζαρε με μια φίλη της στο φακό, της οποίας το όνομα δεν αποκάλυψε, ενώ η λάμψη και το διάπλατο χαμόγελό της ήταν χαρακτηριστικά ακόμα και τότε.

28FB2FDC00000578-0-Flashback Jennifer Aniston posted a photo from years earlier in -m-70 1432342927561 d404c


Οι δυο τους φορούν μακριά εμπριμέ φορέματα, αντιπροσωπευτικά της εποχής εκείνης, ενώ η σταρ φυσικά δεν είχε το χαρακτηριστικό χρώμα στα μαλλιά της, που είχε υιοθετήσει για τον ρόλο της Rachel, έχει διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια και... άπειρες γυναίκες έχουν ζηλέψει. Πάντως, παρά την φρεσκάδα των νιάτων της, εμείς την προτιμούμε στη σημερινή της εκδοχή, γιατί έτσι την έχουμε συνηθίσει και αγαπήσει!

Διαβαστε ακόμη:

Ένωσαν τις... μοναξιές τους!Οι δύο φρεσκοχωρισμένοι σταρ είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ;

Κρίμα! Η αποκάλυψη του πρώην της για την... δυστυχισμένη ζωή της σταρ που σοκάρει!