Η Demi Moore είναι μια άλλη: Δείτε το νέο, «πειραγμένο», πρόσωπό της

Γωγώ Φούντα
Η Demi Moore είναι μια άλλη: Δείτε το νέο, «πειραγμένο», πρόσωπό της

Κρίμα και την είχαμε ως παράδειγμα προς μίμηση

Λίγες μόλις μέρες πριν, αποθεώσαμε τη Demi Moore η οποία πόζαρε με την κόρη της Rumer, ετών 26 παρακαλώ, και χωρίς υπερβολή φαίνονταν σα δίδυμες αδερφές! Λίγες μέρες μετά, θα ευχόμασταν να λέγαμε εξίσου καλά λόγια για τη διάσημη ηθοποιό, αλλά δυστυχώς θα τη στενοχωρήσουμε.

demi-moore-plastic-surgery-face-001 92f68

Η Demi λοιπόν, εμφανίστηκε σε event στο Los Angeles, υπέροχη όπως πάντα, και δείχνοντας φυσικά ως ο... νεότερος εαυτός της, όπως άλλωστε δείχνει τα τελευταία 15 χρόνια, σταθερά! Κι όμως, μπορεί εμείς να το περάσαμε στα «ψιλά γράμματα», γιατί τη Demi την αγαπάμε, αλλά φαίνεται ότι τα ξένα Μέσα, είχαν περισσότερη όρεξη για ανάλυση.

demi-moore-plastic-surgery-face-002 882fe

Το πρόσωπο της star «τέθηκε επί τάπητος» και τα αποτελέσματα έδειξαν, όχι μόνο αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και κάτι πολύ πρόσφατο, στα ζυγωματικά! Ναι κυρίες και κύριοι, το κορίτσι έβαλε ενθέματα, μεταξύ άλλων φυσικά, κάτι που δυστυχώς για εκείνη ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.

292B621200000578-0-image-a-27 1432880743284 f4359

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι δε χρειαζόταν να είσαι πλαστικός χειρουργός για να εντοπίσεις τη διαφορά, μιας και η αλλαγή έβγαζε μάτι! Στο σημείο αυτό ωστόσο, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε, ότι είναι μία από τις ελάχιστες stars που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τις αισθητικές παρεμβάσεις. Και χωρίς υπερβολές φυσικά.

Μην ανησυχείς Demi, σε μία εβδομάδα όλα θα είναι καλύτερα.