Mία συγνώμη στην Kendall Jenner από εμάς: Μήπως δεν είναι μόνο ένα όμορφο μοντέλο τελικά;

Γωγώ Φούντα
Mία συγνώμη στην Kendall Jenner από εμάς: Μήπως δεν είναι μόνο ένα όμορφο μοντέλο τελικά;

Oι δηλώσεις που μας εξέπληξαν θετικά

Σίγουρα η Kendall Jenner είναι ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της showbiz αυτή τη στιγμή, με μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στο modeling και φυσικά αμέτρητες επαγγελματικές προτάσεις να την περιμένουν-εκτός φυσικά από τους υποψήφιους γαμπρούς-! Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι ανήκει στη γνωστή οικογένεια της εικόνας, της σπατάλης και της αλλόκοτης συμπεριφοράς, το 19χρονο αυτό κορίτσι, έχει κάποιες στιγμές, οι οποίες είναι άξιες θαυμασμού.

wenn22520269 99834

Σε πρόσφατη συνέντευξή της λοιπόν, είπε μεταξύ άλλων, πόσο πολύ στενοχώρηθηκε όταν στο τελευταίο της ταξίδι είδε με τα ίδια της τα μάτια τη φτώχεια και την εξαθλίωση, κάτι που δεν έκανε η αδερφή της Kylie η οποία μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο, και πόσο περίεργα ένιωσε όταν εκείνη κατέληξε σε ένα υπέροχο σπίτι.

Εκτός βέβαια από τη στενοχώρια της για τους... λιγότερο τυχερούς από εκείνη ανθρώπους, παραδέχτηκε ανοιχτά ότι δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να μιλήσει περί φεμινισμού δημόσια, γιατί πολύ απλά δεν ξέρει τι σημαίνει! Όπως μάλιστα τόνισε, θέλει ακόμα να μορφωθεί και στη συνέχεια να μπορέσει να μιλήσει για τόσο σοβαρά θέματα.

wenn22518565 83df8

Εμείς πάντως έχουμε να της αναγνωρίσουμε ως βασικό χαρακτηριστικό την αυτογνωσία, προσόντος του οποίου στερείται η υπόλοιπη οικογένειά της, και να της ευχηθούμε σύντομα να μάθει τι σημαίνει φεμινισμός και άλλες ανάλογες έννοιες. Γιατί κάτι μας λέει ότι λίγο μυαλό το διαθέτει! Εύγε Kendall.

Διαβάστε ακόμη:

Η ώρα της αλήθειας έφτασε! Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Keira Knightley!

Αποκάλυψη τώρα!Οι φωτογραφίες που... «καίνε» τον Πρίγκιπα Harry κάνουν το γύρο του κόσμου