Έβαλαν τέλος στα σενάρια περί χωρισμού:Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του διάσημου ζεύγους

Γωγώ Φούντα
Έβαλαν τέλος στα σενάρια περί χωρισμού:Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του διάσημου ζεύγους

Τελικά... ήταν όλα ψέματα;

Ξέρετε τώρα πώς είναι αυτά: Όταν ένα διάσημο ζευγάρι είναι μαζί χρόνια, και είναι φυσικά αγαπημένο, τότε τα δημοσιεύματα τους θέλουν χωριστά, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν φήμες περί χωρισμού δημιουργώντας αναστάτωση από εκεί που δεν υπάρχει! Ε κάπως έτσι την πάτησε και το συγκεκριμένο, το οποίο η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν απασχόλησε και ποτέ τα Μέσα, αλλά τελευταία δε σταματά να κάνει πρωτοσέλιδα.

295B79EC00000578-0-image-a-47 1433441939279 b2653

Μιλάμε για τους Nicole Richie και Joel Madden, ο γάμος των οποίων σύμφωνα με φήμες, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Μάλιστα, εκτός από τα σενάρια περί χωρισμού, στο φως της δημοσιότητας είχαν βγει και οι λόγοι για τους οποίους οι σχέσεις τους είναι ψυχραμένες, αλλά και το ότι δε ζουν πια στο ίδιο σπίτι.

295B267800000578-0-image-a-49 1433441952068 17c34

Κι όμως, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στα σενάρια και να κλείσει μια και καλή τα στόματα, με την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, μετά από καιρό. Συγκεκριμένα, η Nicole και o Joel εθεάθησαν να μπαίνουν χεράκι χεράκι σε χώρο όπου θα έδιναν συναυλία οι U2 και το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν έδειχναν να έχουν προβλήματα ή οτιδήποτε άλλο.

Πιστεύουμε ότι από εδώ και πέρα ο κόσμος θα πειστεί και θα τους αφήσει ήσυχους.

Διαβάστε ακόμη:

Σκάνδαλο: Eίναι αυτή η διάσημη κυρία που «μπήκε ανάμεσα» στον Ronaldo και την Shayk;

Η Alexa Chung μιλάει «σκληρά» για τον εαυτό της και λέει αυτό που δεν περιμέναμε ποτέ

Μα πώς το κάνει; Ακόμα και με αυτό το outfit η Jennifer Lopez είναι σέξι!