H star επιτέλους απαντά για την περιβόητη φωτό με την Katy Perry: Γιατί τη διέγραψε;

Γωγώ Φούντα
H star επιτέλους απαντά για την περιβόητη φωτό με την Katy Perry: Γιατί τη διέγραψε;

Η Ellie Goulding βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Νομίζετε αγαπητές μου ότι μόνο εσείς παθαίνετε υστερία όταν βλέπετε μία φωτογραφία στην οποία ο εαυτός σας δε σας αρέσει καθόλου; Το ακόμα χειρότερο δε, είναι όταν αυτή έχει ήδη προλάβει να ανέβει στα social media, με τα πρώτα likes, ξέρετε από φίλους που έτσι κι αλλιώς θα σας τα δώσουν, να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ellie-Goulding 56d3b

Ε λοιπόν, δεν είστε οι μόνες σε αυτόν τον πλανήτη, γιατί ακόμα και οι διάσημες κυρίες αντιμετωπίζουν παρόμοιους... προβληματισμούς! Για παράδειγμα, λίγες μέρες πριν, και πιο συγκεκριμένα στα Glamour Awards, εκτιλύχθηκε ένα διαδικτυακό δράμα, με πρωταγωνίστρια την Ellie Goulding.

ellie-katyyy2 6bb5a

Η Ellie λοιπόν, η οποία είναι ένα από πιο hot ονόματα στο χώρο της παγκόσμιας μουσικής αυτή τη στιγμή, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία, μαζί με την Katy Perry και τη Lorde, κατά τη διάρκεια του πάρτι που έγινε αμέσως μετά τα βραβεία! Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, η φωτογραφία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, κάνοντας πολλούς να συμπεράνουν, ότι η Ellie τη διέγραψε, για να αποφύγει μια παρεξήγηση με την καλή της φίλη Taylor Swift, η οποία ως γνωστόν δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την Perry.

Όντως δεν είναι και η καλύτερή της φωτογραφία

Ellie-Goulding-Katy-Perry-Lorde-took-over-DJing-duties 72bae

Κι όμως κυρίες και κύριοι, λίγες μέρες μετά η διάσημη τραγουδίστρια βάζει τα πράγματα στη θέση τους και εξηγεί: «Βασικά τη διέγραψα επειδή έδειχνα χάλια! Και έχω την εντύπωση ότι ήμουν και λίγο μεθυσμένη. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να περάσω αυτή την εικόνα προς τα έξω. Έτσι κι αλλιώς διαγράφω φωτογραφίες όλη την ώρα. Και όλα αυτά που ακούστηκαν είναι ανόητα. Είμαι φίλη και με την Katy και με την Taylor. Απλά δεν μου άρεσα καθόλου», ολοκλήρωσε.

00a270e0-bd95-11e4-be75-4769e1394a1a karlie-kloss-ellie-goulding-taylor-swift-ca bc5b8

Τίμια δικαιολογία ομολογούμε και μάλλον θα την πιστέψουμε γιατί όντως δεν ήταν και πολύ καλή η φωτογραφία. Και για το τέλος σας αφιερώνουμε τη huge επιτυχία της Ellie, «Love me like you do», από την ταινία 50 Shades Of Grey. Δείτε το video παραπάνω!

Διαβάστε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικού περνά το πρωινό της με την πιο όμορφη παρέα! Δείτε την

Με την πρώτη ματιά η εμφάνιση αυτή φαίνεται άψογη: Δείτε λίγο πιο προσεκτικά όμως

Πού πήγαν οι «ζουμερές» της καμπύλες; Η Sofia Vergara αδυνάτισε και ιδού το αποτέλεσμα!