Μεγάλο χειροκρότημα: Η κίνηση της Victoria Beckham που πρέπει να ακολουθήσουν σταρς και μη

Ερμιόνη Σαρρή
Μεγάλο χειροκρότημα: Η κίνηση της Victoria Beckham που πρέπει να ακολουθήσουν σταρς και μη

Save the date και δε θα το μετανιώσετε!

Είναι η εποχή που όλες οι γυναίκες θέλουμε δε θέλουμε πρέπει να φτιάξουμε τις ντουλάπες μας. Και όταν είμαστε μαμάδες, η δουλειά αυτή είναι ακόμη πιο χρονοβόρα, καθώς πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να δώσουμε και τι να κρατήσουμε από την παιδική γκαρνταρόμπα. Μπορεί, λοιπόν, να περιμέναμε πώς και πώς να βγάλουμε από πάνω μας τα χοντρά ρούχα, αλλά η ώρα της ντουλάπας είναι ο «εφιάλτης» μας.

Η Victoria Beckham, λοιπόν, αποφάσισε να ξεχωρίσει τα ρούχα της μικρής Harper και μέσα από όλο αυτό να βοηθήσει το «Save The Children». Τι θα κάνει ακριβώς; Θα πουλήσει τα ρούχα της μικρής της πριγκίπισσας στο eBay και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα τα προσφέρει στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Από τις 18 ως τις 28 Ιουνίου όλες οι μαμάδες που θαυμάζουν τα trendy συνολάκια της Harper(Chloe, Ralph Lauren, Stella McCartney, Gucci κ.τ.λ) θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κάποιο από αυτά και να βοηθήσουν όλα τα παιδιά του κόσμου.

david-victoria-beckham-shopping-fun-with-harper-23 003ae
look-of-the-day-david-beckham ffbca
blogger-image-1391762154 96173

Αξίζουν άπειρα παλαμάκια στη Victoria καθώς βρήκε τον τρόπο να αξιοποιήσει τα πανάκριβα ρούχα της Harper και να κάνει εκατοντάδες παιδάκια χαρούμενα. Συγχαρητήρια, λοιπόν, και ελπίζουμε να βρεθούν πολλοί ακόμη που θα αντιγράψουν την ιδέα της.

Διαβάστε ακόμη:

Δε θα το πιστέψετε, αλλά η Angelina Jolie έκανε την εμφάνιση της χρονιάς.

Έκανε την έκπληξη: Η Jennifer Aniston εξομολογήθηκε αυτό που ποτέ δεν περιμέναμε