H έγκυος με τους… κοιλιακούς ξαναχτυπά: Δείτε τη φωτογραφία της που ξεσήκωσε το διαδίκτυο!

H έγκυος με τους… κοιλιακούς ξαναχτυπά: Δείτε τη φωτογραφία της που ξεσήκωσε το διαδίκτυο!

Η Sarah Stage περνά το δικό της μήνυμα

Πριν λίγους μήνες όλες είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό γνωρίζοντας για πρώτη φορά την Sarah Stage. Ο λόγος; Το σώμα της κατά την εγκυμοσύνη της.

sarah-stage-1-435 fc78b


Το διάσημο μοντέλο διέθετε κοιλιακούς ακόμη και στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πώς το πέτυχε αυτό μη μας ρωτάτε. Εμείς πάντως εξ'αρχής ήμασταν αντίθετες με τα κακά πρότυπα που λάνσαρε η συγκεκριμένη εγκυμονούσα. Ευτυχώς όμως το παιδάκι της γεννήθηκε υγιέστατο και απολαμβάνει πια τα φιλιά και τις αγκαλιές της όμορφης μανούλας του.


Και να που ήρθε η στιγμή να δούμε και κάτι... σωστό από την Sarah. Αφού, λοιπόν, μας παρουσίασε πολλάκις το αδυνατισμένο της σώμα και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της, είπε επιτέλους να περάσει και ένα όμορφο μήνυμα μέσω της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.

rs 600x600-150613134636-600.sarah-stage.cm.61315 1e9d9


Το σέξι μοντέλο δημοσίευσε, λοιπόν, φωτογραφία της κατά την οποία θηλάζει το γιο της James τονίζοντας πως αν κάποιος έχει πρόβλημα με αυτό καλό θα ήταν να σταματήσει να είναι follower της! Μπράβο της και ας ευχηθούμε από εδώ και στο εξής να δημοσιεύει φωτογραφίες με... σοβαρό περιεχόμενο όπως αυτό. #normalizebreastfeeding, λοιπόν!

Διαβάστε ακόμα

Ohh! Η Beyoncé κατηγορείται για «κλοπή» και οφείλει να πληρώσει 7 εκατ. δολάρια

To νέο διάσημο και hot ζευγάρι, που θα κάνει μια καρδιά... χίλια κομμάτια