Οι ζέστες έσφιξαν για την Jennifer Lawrence

Οι ζέστες έσφιξαν για την Jennifer Lawrence

Η ανερχόμενη ηθοποιός είπε να μην περιμένει μέχρι να έρθει το καλοκαίρι και έκανε, μία ακόμα, αποκαλυπτική φωτογράφιση –και μάλλον όχι την τελευταία.

Η Jennifer Lawrence είναι η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή από την ταινία «Winter's Bone», για την οποία προτάθηκε, και δίκαια, για Όσκαρ A' Γυνακείου Ρόλου, σχεδόν από το πουθενά και ανάμεσα σε πρωτοκλασάτα ονόματα του Hollywood. Και αν μέχρι τώρα το όνομά της ήταν άγνωστο τόσο στους κύκλους των διασήμων όσο και σε εμάς, ετοιμαστείτε να το ακούτε πολύ συχνά από δω και πέρα. Και, ιδιαίτερα, να την βλέπετε στις σελίδες των περιοδικών με σάρκα και οστά. Αλλά περισσότερο σάρκα.

Η Lawrence θα πάρει μέρος στην νέα ταινία για τους X-Men, που θα αφηγείται την αρχή της ιστορίας των μεταλλαγμένων ηρώων, γύρω στη δεκαετία του '60, και θα έχει τίτλο «X-Men: First Class», όπου και θα υποδηθεί την Mystique. Αν δεν θυμάστε τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αφήστε μας να σας βοηθήσουμε. Πρόκειται για την μεταλλαγμένη που μπορεί να αλλάζει ανθρώπινες μορφές κατά βούληση, ενώ στην πραγματικότητα έχει μπλε δέρμα καλυμμένο σε σημεία με λέπια. Και, φυσικά, είναι γυμνή.

Η ηθοποιός λοιπόν είπε να αρχίσει να προετοιμάζει το κοινό για τον νέο της αυτόν ρόλο και έκανε μαι αρκετά αποκαλυπτική φωτογράφιση για το περιοδικό GQ, όπου εμφανίζεται με μαγιό από τα 60s –για να είναι και στο πνεύμα της ταινίας. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο πολύ από το δέρμα της Jennifer Lawrence καθώς έχει κάνει και στο παρελθόν ανάλογες φωτογραφίσεις για περιοδικά όπως το Esquire, όταν όμως είσαι τόσο νέα και με τόσο ταλέντο, δικαιούσε να το διασκεδάσεις και λίγο. Πόσο μάλλον όταν διαθέτεις και όλα τα κατάλληλα προσόντα.