Και το soundtrack της νέας ταινίας James Bond θα τραγουδήσει ο...

Και το soundtrack της νέας ταινίας James Bond θα τραγουδήσει ο...

Ποιος είναι ο σταρ που θα διαδεχτεί την Adele και το πολύ επιτυχημένο "Skyfall";

Μας έδωσε το πρώτο στοιχείο μέσα από μια αινιγματική φωτογραφία στο Instagram και οι φήμες φούντωσαν πως ο Sam Smith θα είναι ο τραγουδιστής πίσω από το soundtrack της νέας ταινίας James Bond, "Spectre".

Το νέο επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω... Facebook, με μια επίσημη φωτογραφία του με κοστούμι και μπροστά στο γνωστό προβολέα που φωτίζει τον Bond, γράφοντας: "Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο στην καριέρα μου. Αισθάνομαι τιμή που τελικά ανακοινώνω πως θα τραγουδήσω το επόμενο theme song για την ταινία Bond. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος αυτής της θρυλικής βρετανικής κληρονομιάς και θα μπω στη λίστα με μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές μου εμπνεύσεις. Ελπίζω όλοι να απολαύσετε το τραγούδι τόσο, όσο εγώ απήλαυσα να το δημιουργώ. Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το 'Writing's On The Wall' σε CD ή βινύλιο εδώ, ή στο iTunes από τα μεσάνυχτα".

Sam-Smith-Spectre-theme-song 700x1050 c0afe

Μάλιστα, ο Smith αποκάλυψε πως είναι δεν έχει γράψει ποτέ πιο γρήγορα ένα τραγούδι αφού του πήρε "μόνο 20 λεπτά" και οι υπεύθυνοι το λάτρεψαν αμέσως!

Διαβάστε ακόμα

Τελικά ποιο είναι το κορμί της οικογένειας; Η Kourtney Kardashian μας έβαλε σε δίλημμα

Είναι η Irina Shayk έγκυος; Οι φωτογραφίες που μας έχουν προβληματίσει