Η Naomi Campbell αποφάσισε να τα βάλει με το Instagram και έχασε (NSFW)

Η Naomi Campbell αποφάσισε να τα βάλει με το Instagram και έχασε (NSFW)

Τι συνέβη;

Η Naomi Campbell δεν είναι από τα μοντέλα που φοβούνται να πουν τη γνώμη τους, ή ακόμη και να προκαλέσουν την κοινή γνώμη και η τελευταία της δημοσίευση στο Instagram έδειξε πόσο θαρραλέα είναι. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να "κλείσει" προσωρινά τον λογαριασμό της Rihanna, λόγω του ακατάλληλου, όπως έκριναν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, περιεχόμενο που δημοσίευε η σταρ και η Naomi τώρα τόλμησε κάτι παρόμοιο.

Η "μαύρη γαζέλα" μοιράστηκε με τους followers της μια γυμνή φωτογραφία της, όπου φαίνεται το στήθος της, με το hashtag #freethenipple. Είναι γνωστό πως το Instagram απαγορεύει τέτοιου είδους φωτογραφίες και είχε "κατεβάσει" φωτογραφίες κι άλλων celebrities που είχαν την ίδια ιδέα με τη Naomi.

naomi-instagram f08ae

Η φωτογραφία αυτή όμως κατέβηκε από το λογαριασμό της μόλις λίγες ώρες αφού δημοσιεύτηκε. Είτε της έγινε κάποια σύσταση και τη διέγραψε μόνη της, είτε το Instagram αποφάσισε να θέσει σε ισχύ τον κανόνα του. Όπως και να έχει όμως, πρόκειται για μια πραγματικά όμορφη φωτογραφία.