Πήρε όντως η Beyoncé 10 ολόκληρα κιλά; Δείτε την μεταμόρφωση του κορμιού της

Γωγώ Φούντα
Πήρε όντως η Beyoncé 10 ολόκληρα κιλά; Δείτε την μεταμόρφωση του κορμιού της

Mήπως η star βαρέθηκε την αυστηρή διατροφή;

Όταν είσαι η Beyonce η μεγαλύτερη star του πλανήτη, η απόλυτη θεά και η πιο ισχυρή γυναίκα της showbiz, είναι απολύτως λογικό κάθε σου εμφάνιση να μπαίνει στο μικροσκόπιο, κάτι που σίγουρα έχει καταλάβει και η ίδια εδώ και πολλά χρόνια, που κινείται στο χώρο της μουσικής και της διασημότητας γενικά.

Τι συμβαίνει όμως, και το στρατιωτάκι Beyonce, είναι και Παρθένος, φαίνεται να έχει παραφουσκώσει τελευταία; Για ποιο λόγο, η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία φημίζεται για την αυστηρή της διατροφή, το έριξε έξω, όπως δείχνουν και οι πρόσφατες φωτογραφίες της;

beyonce-butt-bathing-suit-gained-weight-met-gala-02 a3761

Σύμφωνα με διάσημο διατροφολόγο που μίλησε στο RadarOnline, η star της μουσικής, από το χειμώνα όπου εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο Met Gala, έχει πάρει τουλάχιστον 10 κιλά, ενώ η κυτταρίτιδά της δείχνει να έχει αυξηθεί. Όπως παρατήρησαν, μάλλον για κάποιο διάστημα η αυστηρή της διατροφή... χαλάρωσε, με αποτέλεσμα να παχύνει και να αλλάξει το κορμί της.

beyonce-butt-bathing-suit-gained-weight-met-gala-03 40f18

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι αφού ήταν διακοπές, έφαγε και καλά έκανε! Αν θέλει, κάνει δίαιτα από Οκτώβριο! Αν πάλι όχι, είναι μια χαρά κι έτσι.

beyonce-butt-bathing-suit-gained-weight-met-gala-01 8d7a7