Ο Johnny Depp δε θέλει να πάρει ποτέ του Oscar!

Ο Johnny Depp δε θέλει να πάρει ποτέ του Oscar!

Γιατί τέτοια άρνηση, αγαπητέ Johnny;

Ο Johnny Depp και ο Leonardo DiCaprio είναι ανάμεσα στους stars που ενώ μας έχουν χαρίσει καταπληκτικές ερμηνείες, δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Ξέρουμε για τον Leo πως κάθε του ταινία είναι μια ακόμη προσπάθεια για το Όσκαρ, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον κύριο Depp.

Ο ηθοποιός έχει προταθεί για το ρόλο του σε διάφορες ταινίες στις κατηγορίες της Ακαδημίας, αλλά ο ίδιος δήλωσε πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για εκείνον αυτό το βραβείο. "Δε θέλω να κερδίσω κανένα από αυτά τα πράγματα ποτέ, ξέρετε. Δε θέλω να πρέπει να μιλήσω. Η ιδέα του να κερδίζεις σημαίνει πως βρίσκεσαι σε ανταγωνισμό με κάποιον κι εγώ ανταγωνίζομαι κανέναν", ανέφερε στο BBC ο διάσημος ηθοποιός. "Μου έδωσαν αυτά τα πράγματα, τις υποψηφιότητες, δύο ή τρεις φορές. Μια υποψηφιότητα είναι αρκετή", πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Depp συνέχισε, υποστηρίζοντας πως τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι ερμηνείες του, παρά η λάμψη των οποιωνδήποτε βραβείων. "Απλά παραμένω πιστός σε αυτό που ξέρω να κάνω και κάνω αυτό που θέλω. Κάποιες φορές αυτό δεν αρέσει στους ανθρώπους, όμως αυτό δεν πειράζει", είπε.

Άραγε, αν κάποια στιγμή κερδίσει, τι θα πει στον ευχαριστήριο λόγο του;