Xρόνια Πολλά Ελένη: Τα 3 πρόσωπα της διάσημης παρουσιάστριας

Xρόνια Πολλά Ελένη: Τα 3 πρόσωπα της διάσημης παρουσιάστριας

Οι σταθμοί στη ζωή της αγαπημένης Ελένης Μενεγάκη

Το όνομά της είναι συνώνυμο της επιτυχίας και η εγχώρια «lifestyle δημοσιογραφία» βασισμένη σε μεγάλο βαθμό πάνω της. Χωρίς την Ελένη Μενεγάκη, περιοδικά, sites και εκπομπές θα πουλούσαν λιγότερο - και αυτό το ξέρουν όλοι, ακόμα και οι επικριτές της.


Πώς γνωρίσαμε όμως την Ελένη Μενεγάκη και πόσο άλλαξε η εικόνα που έχουμε για εκείνη στα 20 και πλέον χρόνια που ξέρουμε το όνομά της;


Με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά της, κάναμε μια ανασκόπηση στην πορεία της και ξεχωρίσαμε τρεις φάσεις: Τρία κεφάλαια στη δημόσια εικόνα της, άρρηκτα συνδεδεμένα με τις μεγάλες αλλαγές στην προσωπική της ζωή.

5987 KAFES MENEGAKH ZAXARATOS 1999 6088b


Κεφάλαιο 1o: Η Ωραία Ελένη
Από το modeling μεταπηδά στην τηλεόραση και, μεταξύ άλλων, δοκιμάζει την τύχη της στο «Πρωινό Κοκτέιλ», τη «Mega Banca» και τη σειρά «Πάτερ Ημών» πριν, το 1995, βρεθεί στο τιμόνι του «Πρωινού Καφέ» του ΑΝΤ1. Και τότε κάτι μαγικό συμβαίνει: Οι απορίες της, ο αυθορμητισμός της, η αμεσότητά της και, φυσικά, η εκρηκτική εξωτερική της εμφάνιση, χαρίζουν στην πρωινή ζώνη ενδιαφέρον αντίστοιχο των βραδινών shows και στην Ελένη Μενεγάκη απανωτές ανανεώσεις συμβολαίων. Ένα εντυπωσιακό success story έχει αρχίσει να γράφεται με μεγάλα ροζ γράμματα.

f82138e7b8e25db4b10d133cbc38fea7 9c737


Κεφάλαιο 2o: Η επιτυχημένη Ελένη
Το 2001, η Ελένη Μενεγάκη παντρεύεται τον Γιάννη Λάτσιο σε ζωντανή μετάδοση στο πανελλήνιο (μέσω του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1) και το παραμυθένιο νυφικό της, με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, γίνεται, για τα media, κάτι σαν τοτέμ προσωπικής ευτυχίας. Λατρεύοντας τα παιδιά, η -βασίλισσα πλέον- Ελένη αποκτά ένα γιο και δύο κόρες με τον άντρα που όλοι λένε πως θαύμαζε από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, ενώ το 2005, όταν εκείνος αφήνει το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν διστάζει να τον ακολουθήσει στον Alpha. Η τηλεοπτική της πορεία συνεχίζεται ακάθεκτη και, ακόμα κι όταν τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά, ο θρόνος είναι δικός της.

2013093001581 158447702 0 33f1f

Κεφάλαιο 3o: Η Ελένη που δεν φοβάται τίποτα
Όταν στις 29 Ιανουαρίου του 2010 γίνεται γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος παίρνουν διαζύγιο, όλοι σαστίζουν. Η ανακοίνωση, το παρασκήνιο και οι φήμες παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας και σαρώνουν την ελληνική showbiz, όπως και τη ζωή της διάσημης οικογένειας. Μερίδα των Μέσων αλλά και της κοινής γνώμης στρέφεται ενάντια στην Ελένη, κατηγορώντας την για ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Αλλά εκείνη δεν απαντάει ποτέ. Μένοντας αμέτοχη σε ό,τι λέγεται και γράφεται για εκείνη, τολμά να κάνει επανεκκίνηση όχι μόνο στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική της ζωή: Το Φθινόπωρο του 2011 μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη μετά από 16 χρόνια στην πρωινή και, παράλληλα, αφήνει σιγά σιγά τα media να εισβάλλουν στο νέο προσωπιικό της κεφάλαιο: Ο Μάκης Παντζόπουλος είναι πλέον ο άνδρας δίπλα της και, όπως όλα δείχνουν, αυτό το love story ήρθε για να μείνει. Ο ερχομός της κόρης τους τον Μάρτιο του 2015 και η πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της είναι η απόδειξη ότι, καμιά φορά, μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή.

menegaki-pantzopoulos-vaftisi1 3d2be

Χρόνια πολλά, Ελένη.