Χωρίζουν; Το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα και ο λόγος δεν είναι αυτός που νομίζετε

Γωγώ Φούντα
Χωρίζουν; Το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα και ο λόγος δεν είναι αυτός που νομίζετε

Μα τι συμβαίνει στο Hollywood πια;

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχει πέσει περονόσπορος στο Hollywood με αποτέλεσμα ακόμα και τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, να παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, και μάλιστα εντελώς ξαφνικά. Μετά τον αναπάντεχο, ομολογουμένως, χωρισμό της Gwen Stefani, από τον Gavin Rossdale, ακόμη ένα διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα, και ο λόγος δεν είναι κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Που λέτε, σύμφωνα με φήμες, ο γάμος της Anna Farris και του Chris Pratt αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα και η βασική αιτία είναι η ολοένα και αυξανόμενη δημοτικότητα του Chris. Μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Jurassic World, οι μετοχές του έχουν ανέβει ιδιαιτέρως στη βιομηχανία του Hollywood, κάτι που δεν ισχύει και για τη σύζυγό του Anna.

spl847520 001 ef62a

Mάλιστα, τα πολύωρα γυρίσματα που πλέον έχει, τον κρατούν μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν ότι πλέον δε φοράει τη βέρα του. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Ο χρόνος θα δείξει...