Lea Seydoux : Ποιο είναι το κορίτσι που «έκλεψε» την καρδιά του James Bond

Ερμιόνη Σαρρή
Lea Seydoux : Ποιο είναι το κορίτσι που «έκλεψε» την καρδιά του James Bond

Το νέο κορίτσι του James Bond είναι μία σωστή Παριζιάνα

Η Lea Seydoux είναι το νέο κορίτσι του James Bond. Μπορεί να τον έχουμε δει να φλερτάρει με πολλά θηλυκά, αλλά στο Spectre την καρδιά του την κλέβει μία πραγματική... καλλονή. Η Lea Seydoux έχει γεννηθεί στο Παρίσι και έχει 6 αδέρφια. Η μεγάλη της αδερφή μάλιστα έχει και ρόλο... στυλίστριας. Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως πέρασε μοναχικά παιδικά χρόνια, καθώς οι γονείς της ήταν χωρισμένοι και ζούσαν σε διαφορετικές πόλεις.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά από πάντα η καρδιά της χτυπούσε για την υποκριτική. Και ενώ κατάφερε να γίνει το πρόσωπο διάφορων γνωστών εταιρειών, τα τελευταία 24ωρα τη βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό της Daniel Craig.

Η Lea Seydoux ακολουθεί τον Mr.007 στις πιο δύσκολες αποστολές του και αποδεικνύεται μία σωστή βοηθός. Μέσα από τις ριψοκίνδυνες στιγμές φουντώνει ένας μεγάλος έρωτας. Τι απαντάει όμως ο Bond στο δίλημμα έρωτας ή αποστολές; Η απάντηση στη μεγάλη οθόνη.

lea sedoyx spectre ab2ce
spectre 86197 48f8b
new-spectre-pic-600x306 51eb5

Εμείς μπήκαμε στο προφίλ της στο instagram και σας δείχνουμε τις πιο ωραίες της φωτογραφίες. Είμαστε σίγουρες πως η γυναίκα αυτά θα μας απασχολήσει αρκετά από εδώ και πέρα.

lea seydoux insta 3 dde94
lea seydoux insta 2 c0cd8
lea seydoux insta 1 42f0e

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της σέξι ηθοποιού στην παραπάνω gallery