Η Victoria Beckham έφτασε στα όριά της και απαντά ξανά στους επικριτές της

Ερμιόνη Σαρρή
Η Victoria Beckham έφτασε στα όριά της και απαντά ξανά στους επικριτές της

Ίσως αυτός ο «πόλεμος» να τελειώσει εδώ

Τη Victoria Beckham μπορεί να τη γνωρίσαμε σαν τραγουδίστρια, αλλά πάντοτε αγαπούσε τη μόδα και για αυτό ακολούθησε το όνειρό της. Σα σχεδιάστρια όμως έχει δεχτεί πολλές «επιθέσεις» για τις επιλογές της με πιο πρόσφατη αυτή στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Πολλοί σχολίασαν αρνητικά τα πολύ αδύνατα μοντέλα της VB και εκείνη τους απαντά για ακόμη μία φορά. Η σχεδιάστρια έχει φτάσει στα όριά της και δεν μπορεί να το κρύψει.

Η Victoria Beckham μίλησε στην εφημερίδα Telegraph και είπε:« Είναι όμορφες, είναι αδύνατες δε σημαίνει όμως πως είναι... άρρωστες». Είπε και ελάλησε η σχεδιάστρια και τόνισε πως πάντα πριν χρησιμοποιήσει κάποιο μοντέλο, επιβεβαιώνει πως είναι υγιές. Κάθε φορά που χρειάζονται κάποιο μοντέλο για πασαρέλα, ζητούν από το πρακτορείο της να επιβεβαιώσουν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τα κιλά ή τη διατροφή της.

victoria beckham models 0ed4b

Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα είναι τα μοντέλα της στην επόμενη επίδειξη μόδας. Θα συνεχίσει η Victoria να αναστατώνει τα πλήθη με τις επιλογές της ή θα επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους;

Κάντε το όπως τα μοντέλα: Το απόλυτο 10λεπτο πρόγραμμα για να «χτίσετε» το τέλειο κορμί

Οι προετοιμασίες της Amal Alamuddin και του George Clooney για το μωρό τους