Η Nicole Scherzinger παίρνει την εκδίκησή της: Δείτε το νέο-κούκλο-σύντροφό της

Γωγώ Φούντα
Η Nicole Scherzinger παίρνει την εκδίκησή της: Δείτε το νέο-κούκλο-σύντροφό της

O Lewis Hamilton θα σκίσει τα... πτυχία του

Μπορεί να υπήρξε μία από τις πιο ταλαιπωρημένες stars της showbiz, μπορεί τα προσωπικά της να γίνονταν κάθε φορά πρώτο θέμα, όπως επίσης και το γνωστό και επικό της ξεσάλωμα στην Μύκονο, και μπορεί από τη στιγμή που χώρισε να έχει πέσει σε κατάθλιψη, αλλά ήρθε η στιγμή, το κορίτσι αυτό επιτέλους να χαμογελάσει και μαλιστα πολύ.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Nicole Scherzinger η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήδη από το καλοκαίρι είναι ζευγάρι με τον Grigor Dimitrov, διάσημο τενίστα ετών... 24!!! Ο Grigor λοιπόν, ο οποίος έβγαινε με τη Serena Williams αλλά και την Maria Sharapova, εκτός από 13 χρόνια μικρότερος είναι και ένα από τα πιο ωραία αγόρια του χώρου με εμφάνιση θα λέγαμε χωρίς υπερβολή μοντέλου!

2E8DD1DA00000578-3323323-image-a-12 1447836633767 1195b

Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού, είναι πολύ ερωτευμένοι και ενθουσιασμένοι ο ένας με τον άλλο, αλλά προσπαθούν να είναι προσεκτικοί γιατί δε θέλουν ακόμα η σχέση τους να βγει στο φως της σημοσιότητας. Και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι είναι ζευγάρι ήδη από τον Ιούλιο, μάλλον τα καταφέρνουν καλά.

Αναρωτιόμαστε τι θα γίνει όταν δει τις φωτογραφίες του Grigor ο Lewis Hamilton. Ένα εγκεφαλικό θα το πάθει πιστεύουμε.