Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William προσπαθούν να «κρύψουν» το μεγαλύτερο σκάνδαλο

Ερμιόνη Σαρρή
Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William προσπαθούν να «κρύψουν» το μεγαλύτερο σκάνδαλο

Με ποια γυναίκα τα «βάζει» το πριγκιπικό ζευγάρι

Πριν από μερικές ημέρες, είχαμε γράψει για τους τσακωμούς που γίνονται στο Παλάτι μεταξύ της Kate Middleton, του πρίγκιπας Harry και της Camilla Parker. Η Camilla ζητά απεγνωσμένα να υποβληθεί ο Harry σε τεστ πατρότητας, καθώς πιστεύει ότι δεν είναι γιος του Καρόλου. Οι κακές της σχέσεις με την Kate Middleton εντείνουν ακόμη περισσότερο την ηλεκτρισμένη αυτή ατμόσφαιρα. Η ιστορία όμως έχει... εξελίξεις.

Άλλη μία μεγάλη κόντρα ξεκίνησε στο Παλάτι εξαιτίας της Kate Middleton

CamillaParkerBowlesProcessionOrderGarterneC J4XOzBCl 49bf0

Ο James Hewitt τα τελευταία 24ωρα φημολογείται πως έχει προσπαθήσει να πουλήσει κάποια γράμματα που του έστελνε η Diana κατά την περίοδο του παράνομου έρωτά τους. Αυτό βέβαια είναι κάτι που συμφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό της Camilla, η Kate Middleton όμως με τον William παλεύουν για να μην της περάσει. Θέλουν να κρατήσουν για πάντα εκτός δημοσιότητας τα ερωτικά γράμματα της πριγκίπισσας, όπως και όλα τα μυστικά της.

Το σχέδιο του ζευγαριού είναι να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και κανείς να μην ενδιαφέρεται για το τι λέει και κάνει η Camilla. Έχουν προγραμματίσει ήδη ένα ταξίδι στο Taj Mahal, όπου η Kate Middleton θα βγάλει την ίδια φωτογραφία που είχε βγάλει και η Diana το 1992. Όλες οι εφημερίδες την είχαν ως πρωτοσέλιδο και αυτό που ελπίζει το ζευγάρι είναι να γίνει εξίσου viral και αυτή η φωτό.

princes diana taj mahal 610d2

Η Jennifer Aniston τα «βάζει» μετά από χρόνια με την Angelina Jolie. Τι συνέβη;